reklama

Wrzesień 2009

Elunia niewesoło z sercem, ale z drugiej strony, jeżeli jest zdiagnozowane, to przynajmniej wiesz na czym stoisz :tak:

Renifer, Karolina Tinetina współczuję mdłości

reklama
karolinusia, nie zegnaj sie tak! jak dzidzia troche nadgoni i podrośnie to znów mozesz wylądowac na wrześniu...czemu aż o tyle Ci przesunął termin? swoją drogą u jakiego gina byłaś? ja tez jestem z bydzi:tak:

karotka - ciesze sie z Tobą z pozytywnych zmian! oby tak dalej!

ewelin - :-D:-D:-D:-D

ja dzis cierpie na bezsennosc :baffled::baffled::baffled:

RENIFER ja chodzę do Lisiaka, ja się pomyliłam z ostatnią miesiączką, a z resztą tydzień w tą czy w tą jest bez różnicy.
wg mnie jestem w 8t5d a wg dr.Lisiaka w 7t2d, ale jak piszę pomyiłam się.

Karolina Tinetina spodnie wygladają bardzo fajnie, ale osobiście wolę węższe.

apropo, mam do sprzedania dwie pary spodni, z H&M Mama
szare rurki (130 zł): rozmiar duże 38 (spokojnie 40 też będzie ok)

i jeansy (100 zł) Lki - (40-42)

obie używane, ale w naprawdę super stanie, aż niesamowite że faktycznie używane.
ja kupiłam je na allegro i kurczę obie zdecydowanie za duże, sama nie wiem jak to się stało :-(

edit: a z ciążowych rzeczy na allegro, to zdecydowanie POLECAM
http://allegro.pl/item553114450_spodnie_ciazowe_dresowe_elastyczne_roz_m_168.html
i http://allegro.pl/item553110288_bluzki_wiazane_ciazowe_rozmiar_m.html od tego samego użytkownika. materiały są dosyć cienkie, ale spodnie super wygodne (takie dopasowane, nie luźne) i bluzeczka też - materiał cieniutki, ale można ją zawiazać jak się chce i ładnie uwydatnia brzuszek ;-)

Ostatnia edycja:
Witam, ja juz po pracy...
usg na przeziernośc karkowa mam 5 marca tez sobie tłumacze ze wszystko bedzie dobrze, a w srodku sie denerwuję
miłego popołudnia
karolciu ja też mam usg genetyczne na 5marca idę z mężusiem bo bardzo chcemy iść razem mi się w tedy skończy 12 tydzień już nie możemy się doczekać :-):-):-):-)

karolciu odwiedzaj nas miło będzie wiedzieć co tam u ciebie słychać.
witam nową mamusię mamy przybliżony termin ja na 23 września :-):-):-)

karolciu ja też mam usg genetyczne na 5marca idę z mężusiem bo bardzo chcemy iść razem mi się w tedy skończy 12 tydzień już nie możemy się doczekać :-):-):-):-)

karolciu odwiedzaj nas miło będzie wiedzieć co tam u ciebie słychać.
witam nową mamusię mamy przybliżony termin ja na 23 września :-):-):-)

ja 5 marca wejde właśnie w 13tydz.
pozdrawiam

Hej dziewczyny
Nie odzywam sie czesto ale caly czas jestem tu i czytam wszystkie posty
Witam wszystkie nowe wrzesniowki i trzymam kciuki za Was wszystkie
Ja caly czas martwie sie o moja fasolke , wiem ze powinnan byc spokojniejsza ale w niedziele znow mialam male plamienie i sama nie wiem co juz mam myslec , po jednym dniu plamienie ustalo i nadal mam wszystkie symptomy wiec moze jest OK
w czwartek mam usg wiec moze w koncu dowiem sie wiecej .......
Co do ubran to ceny w Polsce sa dosc wysokie . tutaj w NY mozna kupic dobre spodnie ciazowe za 15$- 25$ dolarow , a bluzeczki tez nie sa drogie ,
Ja mam swoje ubranaka ktore nosilam w poprzednich ciazach wiec nie musze duzo kupowac , narazie nosze Yoga spodenki tak pod brzuszkiem i jest dobrze
Trzymajcie sie cieplutko :sorry2:

Dziewczyny znalazłam super spodnie, podaje link...napiszcie co sadzicie o nich...ja chyba sobie kupię...nie sa drogie i widać, ze wygodne chyba bedą:-D
SPODNIE CIAZOWE JEANS roz.(36-50)roz.38 (557961599) - Aukcje internetowe Allegro

Mi osobiście spodnie się podobają. Weszłam na inne aukcje tego sprzedawcy i ...chyba zakupię sobie spódniczkę i jakieś spodnie na pewno. To będzie mój pierwszy zakup ciuchów przez allegro i mam nadzieję że udany :).

Karolina Tinetina spodnie wygladają bardzo fajnie, ale osobiście wolę węższe.

apropo, mam do sprzedania dwie pary spodni, z H&M Mama
szare rurki (130 zł): rozmiar duże 38 (spokojnie 40 też będzie ok)

i jeansy (100 zł) Lki - (40-42)

obie używane, ale w naprawdę super stanie, aż niesamowite że faktycznie używane.
ja kupiłam je na allegro i kurczę obie zdecydowanie za duże, sama nie wiem jak to się stało :-(

edit: a z ciążowych rzeczy na allegro, to zdecydowanie POLECAM
SPODNIE CIĄŻOWE dresowe elastyczne - roz M 168 (553114450) - Aukcje internetowe Allegro
i BLUZKI WIĄZANE ciążowe rozmiar M (553110288) - Aukcje internetowe Allegro od tego samego użytkownika. materiały są dosyć cienkie, ale spodnie super wygodne (takie dopasowane, nie luźne) i bluzeczka też - materiał cieniutki, ale można ją zawiazać jak się chce i ładnie uwydatnia brzuszek ;-)
podaj mi troszkę wymiarów tych drugich dżinsów- wczoraj oglądałam je na allegro i zachorowałam na nie...

reklama
Mi z kolei te szare się bardzo podobają, ale est duże prawdopodobieństwo, że będąna mnie za duże.:zawstydzona/y:
Tymczasem, ja już po śniadanku i zaraz idę kończyć włosy suszyć. na 13:30 mam usg.:-D Ciekawe jak maleństwo urosło przez te trzy tygodnie nie mogę się doczekać.:-D
Odezwę się popołudniu i postaram się zamieścić nowe fotki.:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry