Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karolinusia, nie zegnaj sie tak! jak dzidzia troche nadgoni i podrośnie to znów mozesz wylądowac na wrześniu...czemu aż o tyle Ci przesunął termin? swoją drogą u jakiego gina byłaś? ja tez jestem z bydzi
karotka - ciesze sie z Tobą z pozytywnych zmian! oby tak dalej!
ewelin -![]()
ja dzis cierpie na bezsennosc![]()

karolciu ja też mam usg genetyczne na 5marca idę z mężusiem bo bardzo chcemy iść razem mi się w tedy skończy 12 tydzień już nie możemy się doczekać :-):-):-):-)Witam, ja juz po pracy...
usg na przeziernośc karkowa mam 5 marca tez sobie tłumacze ze wszystko bedzie dobrze, a w srodku sie denerwuję
miłego popołudnia
karolciu ja też mam usg genetyczne na 5marca idę z mężusiem bo bardzo chcemy iść razem mi się w tedy skończy 12 tydzień już nie możemy się doczekać :-):-):-):-)
karolciu odwiedzaj nas miło będzie wiedzieć co tam u ciebie słychać.
witam nową mamusię mamy przybliżony termin ja na 23 września :-):-):-)

Dziewczyny znalazłam super spodnie, podaje link...napiszcie co sadzicie o nich...ja chyba sobie kupię...nie sa drogie i widać, ze wygodne chyba bedą
SPODNIE CIAZOWE JEANS roz.(36-50)roz.38 (557961599) - Aukcje internetowe Allegro
podaj mi troszkę wymiarów tych drugich dżinsów- wczoraj oglądałam je na allegro i zachorowałam na nie...Karolina Tinetina spodnie wygladają bardzo fajnie, ale osobiście wolę węższe.
apropo, mam do sprzedania dwie pary spodni, z H&M Mama
szare rurki (130 zł): rozmiar duże 38 (spokojnie 40 też będzie ok)
i jeansy (100 zł) Lki - (40-42)
obie używane, ale w naprawdę super stanie, aż niesamowite że faktycznie używane.
ja kupiłam je na allegro i kurczę obie zdecydowanie za duże, sama nie wiem jak to się stało :-(
edit: a z ciążowych rzeczy na allegro, to zdecydowanie POLECAM
SPODNIE CIĄŻOWE dresowe elastyczne - roz M 168 (553114450) - Aukcje internetowe Allegro
i BLUZKI WIĄZANE ciążowe rozmiar M (553110288) - Aukcje internetowe Allegro od tego samego użytkownika. materiały są dosyć cienkie, ale spodnie super wygodne (takie dopasowane, nie luźne) i bluzeczka też - materiał cieniutki, ale można ją zawiazać jak się chce i ładnie uwydatnia brzuszek ;-)

Ciekawe jak maleństwo urosło przez te trzy tygodnie nie mogę się doczekać.