reklama

Wrzesień 2009

_oli i Mama Sówka
To jest nas 3 :-) ja też pierwszy dzień ostatniej @ miałam 22/23 grudnia 2008, i wg mojej ginki mam termin na 27.09.2009 jedziemy dosłownie na tym samym wózku :tak::tak::tak:
A co do tych naszych tygodni ciąży to jest tak że liczy się od 1 dnia ostatniej @, bo nasz organizm już wtedy przygotowuje się do zapłodnienia i to jest tak wg medycyny 1 dzień ciąży... głupie...??? - wiem też na początku wariowałam bo nie kumałam o co chodzi ale już jest ok dziś jestem 10t+2d

reklama
Kroptusia, rany jak czytalam Twojego posta to az mi sie lzy w oku zakrecily!!! Widocznie tak ma byc ze musisz lezc i sie bardzo oszczedzac, ale na pewno jak bedziesz na siebie uwazala wszytsko bedzie ok:tak:Twoja fasolka jest bardzo silna jak widac i bardzo dobrze:-)Tylko pozytywne myslenie a zobaczysz ze we wrzesniu urodzi sie Wam cudna zdrowa piekna slodka kochana dzidzia:-)

Alex 91 ja uzywalam specjalnego kremu na roztepy, ale zapomnialam nazwy, jak poszperam i sobie przypomne napisze na pewno!! masc super!!! polecam nie mam zadnych rozstepow :-D:-)

Kroptusia zaczynamy się coraz bardziej martwić o Ciebie, ten Twój ostatni post był przerażający :szok::szok::szok:odezwij się do nas jak najszybciej będzie to możliwe!!!

Dziewczyny a z tymi kremami na rozstępy to najlepiej już teraz zacząć, prawda??? Tym bardziej że u mnie już się one na brzuchu w 2 miejscach pojawiły.... :-(

NINONKA no to rozwialas nasze watpliwosci !!! Czyli jestem w 10 tyg :-)
ALe superr ze jest nas az 3 na ten sam termin:tak::tak::-D

Obiecuje ze do jutra dam znac jaki to krem, w koncu sama tez musze zaczac sie nim znowu smarowac, poki co Olivka bambino:-p

Kroptusia , na pewno się wyciszy i będzie wszystko ok!!
Na wątku wrześniówek nie ma innej opcji. Dziewczyny zaraz z pewnością doślą Tobie tony pozytywnej energii - ona też pomoże ;-)
więc śpij i leż ile się da. I faktycznie postaw teraz na megaegoizm:tak:
Nie potrafię sobie wyobrazić Twojego stresu, bo każda z nas drży o maluszka nawet jeśli nie ma sygnałów, że jest coś nie tak. A do Ciebie ciągle jakiś stresor się przyczepia. :wściekła/y:
dbaj teraz o siebie najlepiej jak się da!! Trzymam kciuki!

_oli_ nie nie nie, skoro masz termin na 28 września to jesteś już na początku 11 tygodnia, 10 tydzień masz za sobą, jak już jest 10 tydzień i 1 dzień to już można powiedzieć że jest się w 11 tygodniu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry