reklama

Wrzesień 2009

reklama
jagodkaaaa jak obraczka sie kreci w koleczko to bedzie dziewczynka:-)ale sprobuj przejechac dalej obraczka na nastepne lata i zobacz co bedzie sie dzialo!!! a obraczka kreci sie dokladnie nad wiekiem w ktorym obecnie jestes????;-)

Drogie mamusie!! Ja robilam sobie ten tescik po pierwszej ciazy i wyszlo mi ze pierwszy bedzie chlopczyk (rzeczywiscie byl wtedy juz na swiecie, bo jak wspomnialam robilam wrozbe po porodzie) :-):-D:-)

Teraz ponownie robilam ta wrozbe i wyszlo mi jadac od 20 lat dalej ze pierwszy bedzie chlopak(czyli potwierdzilo sie):-p:tak: a teraz nad liczba ktora podaje moj obecny wiek wychodzi ze dziewczynka:-):-D:tak:zobaczymy!!! oby sie sprawdzilo, bardzo chcemy miec parke!:-p:-D:tak::-)

A mi wychodzi chłopak i niby kręci się nad wiekiem w którym jestem / będę kiedy dzidzia przyjdzie na świa... no ładnie chłopak już się zapowiedział, a my z imieniem dla chłopca mamy problem.... hehehehe:-) ABYŚ BYŁ ZDROWY KOCHANIUTKI, CZEKAMY NA CIEBIE!!!

Mi sie w 1 ciazy sprawdzilo, robilam wrozbe w 2mc ciazy i byla dziewczynka z czasem kola byly coraz wieksze i szybciej sie krecil teraz robilam jeszcze przed zajsciem i caly czas wahadlo teraz tez i czuje ze bedzie chlopak, silny chlopczyk bo walczy dzielnie z przeciwnosciami losu jak to mowi moj gin

reklama
ninonka masz racje najwazniejsze jest by nasze dzieci byly zdrowe!!!! zdrowko przede wszystkim:tak:
No to zacznijcie wybierac rowniez imiona dla chlopca :-Dtak na wszelki wypadek!!!

U nas ciezko z imieniem dla chlopca, bardzooo ciezko!! Chyba drugiemu synkowi damy na imie Olivierek 2 he he:-D Bo wszytskie inne jakos nam nie podchodza:baffled:

Dziewczynka bedzie Klaudia!!:-):tak: Chociaz tydzien temu miala byc Lenka albo Amelka;-):-Dciekawe ile razy nam sie jeszcze pozmienia!!!

A jak u Was dziewczyny z imionami??? Myslicie juz o tym czy moze troche zawczesniej.???:happy::-p

KOCHAMY CIE SKARBECZKU I CZEKAMY!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry