Witam mamusie wrześniowe. Chciałam dołaczyc do Was. Obecnie jestem w 10tc. Nie mam jeszcze dokładnie wyznaczonego terminu porodu, gdyż moje miesiączki były bardzo nieregularne ( OM 05.12.2008.), będzie to końcówka września. Mam już 3 dzieciaczków w domku (8l. 5l. 4l.). Jest to moja pierwsza ciąża, dzieciaczki adoptowaliśmy, bo nie mogłam zajśc w ciążę. A tu teraz taka niespodzianka dla nas wszystkich.
Witam ciebie serdecznie na wrzesniowym watku jak i pozostałe nowe mamusie .... ale nas sie tutaj mnogo robi.... ciekawe jaka będzie frekwencja, jak maluszki juz beda z nami przy "cycu" ??????

Dziewczyny nie jest dobrze...
kciuki zacikam, aby jednak serduszko zabiło, trzymaj sie dzielnie, wiem,że nie jest Ci łatwo, szczególnie, że druga połówka daleko, ale wszystko będzie dobrze

głowa do góry
a nadrobić Wasze posty to naprawdę mistrzostwo świata

co do witaminek, to ja narazie biorę tylko folik, a witaminki zacznę po skonczeniu 12 tygodnia, w pierwszej ciąży brałam PRENATAL i było OK, więc teraz pewnie tez zakupie te witaminki, chyba,że lekarz poleci cos innego

a dzisiaj weszłam na wagę i nawet mi nie dużo przybyło, a troszke sie tego obawaiałam, bo moje mdłości zajad i to całkiem porządnie a tu tylko 1-2 kg na plusie ( nie bardzo wiem ile ważyłam przed :-))

więc jest OK, może wyrobie norme do 15 kg na finiszu .....
kolorowych snów
PS. i dziękuję za gratki w sprawie prawka .....