• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

A ja mam o tyle dobrze ( dzieki roznicy czasu )ze moge czytac wszystkie posty sama bez mezusia bo on jest w pracy a gdy wraca o 7pm to u Was jest juz 1am w nocy i nikt juz nie pisze , chyba oprocz mnie , tylko rano musze nadrabiac wasze posty bo juz tyle napiszecie jak ja spie ze ho ho :-D

Ja kolejna wizyte mam w piatek , zobaczymy co mi teraz powiedza , czasami to sie boje chodzic na te wizyty do gina aby znow czegos nie wymyslili i nie nastraszyli mnie brrrrrrr
Piszecie o anemi u kobiet w ciazy , tutaj w stanach aby wlasnie uniknac anemi u kobiet w ciazy lekarze przepisuja zelazo 1 tabletke 2 razy dziennie poniewaz i my i nasze malensta go potrzebujemy - ja grzecznie go biore bo przy mojej wadze i sklonnosciach do anemi po prostu musze , zelazo powoduje zaparcia ale jak mus to mus a na zaparcia popijam sobie soczek z suszonych sliwek i juz
No to mowie Wam dobranoc :yes: i dziendobry za razem
Trzymajcie sie cieplutko ( bo u mnie mroz ze szkoda mowic )

reklama
Witam Dziewczynki!
Od samego ranca papucha mi sie usmiecha ze heja :o))
Pamietacie tego mojego sasiada co to wczoraj trawe kosil ?
W nocy spadl snieg - hehe - no ale pierwsze "bole kosiarkowe" mam juz za soba i wiem co mnie czeka w (niedalekiej) przyszlosci.
Co do uzaleznienia od Was i BB moj M doszedl do wniosku ze kompa zatargam ze soba pewnie na porodowke by Wam napisac jak poszlo :o)
Milego Dzionka zycze !!

batka - jeszcze ja Cię nie przywitałam! ale bedziesz miała wesoło z dzieciaczkami! :-D

LorenB - dobrze mu tak!!! :-p gdzie z tą kosiarą na poczatku lutego!

kasiulka - ciesz sie swoim L4! jeszcze Ci go w tym roku bedzie brakowac:-D

-inka, nie przejmuj sie terminem... mi wychodzi w ogóle dziwnie na tych kalendarzach... wg Om 17 wrzesnia, wg daty poczecia 13 wrzesnia, wg przedostatniego usg 18 wrzesnia,... ostatnio byłam i dzidzia sporo podrosła wiec znów zrobilo mi sie 12 wrzesnia:sorry2: uśredniłam to wszystko i urodze 15-ego :-D:-D:-) ostatnio też rodziłam 15 ale października, dokładnie w dzień terminu ;)

ja juz sie dawno chowam przed męzem z BB... bardzo intensywnie kiedys pisałam, potem dzidzia, powrót do pracy i obroty sie trochę zwolniły... teraz znów wracam do żywych! :happy:

miłego dnia dziewczynki!

Dziewczyny mam pytanko:
Ile kosztuja w Polsce zdjecia USG 3D i jeansy ciazowe??
Wybieram sie na poczatku kwietnia do kraju i zastanawiam sie czy nie bylo by lepiej zalatwic te rzeczy "w domu"...Tutaj kosztuje to srednio 50 i 60 euro wiec pomyslalam sobie ze moze w Polsce jest taniej ...

Nie wiem czy to rozdrażnienie ale świat mnie tak denerwuje że mój mąż aż nie umie powoli ze mną wytrzymać, dość że skręcam się z bólu to wieczorem jak już człowiek chce iść spać to najpierw sąsiedzi z dołu bzykają się jak króliki a nagle w nocy około 3 ktoś coś sobie robił z kaloryferem:( i stukał i słychać było jakby odkrecał. Masakra ja chyba nigdy nie przyzwyczaję się do mieszkania w bloku:( Na dodatek wogóle nie przechodzą mi mdłości i wymioty a te bóle już też już dają tak w kość że wątpię że kiedyś miną:(
Przepraszam, że tak Wam się wyżaliłam ale nie mam już komu:(

Nie wiem czy to rozdrażnienie ale świat mnie tak denerwuje że mój mąż aż nie umie powoli ze mną wytrzymać, dość że skręcam się z bólu to wieczorem jak już człowiek chce iść spać to najpierw sąsiedzi z dołu bzykają się jak króliki a nagle w nocy około 3 ktoś coś sobie robił z kaloryferem:( i stukał i słychać było jakby odkrecał. Masakra ja chyba nigdy nie przyzwyczaję się do mieszkania w bloku:( Na dodatek wogóle nie przechodzą mi mdłości i wymioty a te bóle już też już dają tak w kość że wątpię że kiedyś miną:(

Nie przepraszaj,nie masz za co
Wiem jak to jest jak ktos nie jest przyzwyczajony do blokow - mieszkalismy przez pol roku na nyjetym podczas remontu - myslalam ze oszaleje :o)
O mdlosci sie nie martw - ponoc na 100% przechodza jak sie wreszcie drugi trymestr rozkreci. Sama nie mam doswiadczenia na tym polu ale slyszalam ze sucharek jeszcze przed wstaniem z lozka pomaga jako tako przyzwoicie zaczac dzien ;o)

Witajcie mamuski z samego ranka :-) I znowu miałam do nadrobienia kilka stron. ALe sie ostatnio forum rozkręciło, ze hoho :-D

Mama Sówka już pewnie w szpitalu :confused: Biedna, co musi teraz przezywać :-(
Ale jestesmy z Tobą i czekamy na wieści...

Dziewczyny mam pytanko:
Ile kosztuja w Polsce zdjecia USG 3D i jeansy ciazowe??
Myśle ze to zalezy od miasta. W Rzeszowie 3D kosztuje 200-300 zł, a jeansy tez mozna kupic w roznych cenach...np na allegro widzialam juz za 39,- ale są rowniez np H&M po 150,- albo i wiecej :baffled:

Pozdrowienia i miłego czwartku :-)

naftalek ja też mam mdłości jeszcze a tu się kończy 3 miesiąc i powinny zniknąć a tu nic cały czas to samo.
kobietki ja idę dzisisaj na usg to trzymajcie kciuki jak wrócę to dam znać, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-):-):-):-):-)
mama sówka jesteśmy z tobą i czekamy na wieści że wszystko dobrze bo przecież nasze forum jest szczęśliwe i musi być wszystko dobrze:-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
karola322 - trzymamy!

LorenB - w bydzi ceny rózne, u mojego gina 250 pln 3D/4D

maftalanek - żal się, żal! my też mamy czasem takie dni ze "bez kija nie podchodź"... u mnie ostatnio pełnia szczescia, ale na pewno niedługo sie to zepsuje...

reklama
Witam nową mamusię wrześniową:-) p.s. czy 85 to rok urodzenia? Bo jak tak to jesteśmy w tym samym wieku:-D

Tak to mój rok urodzenia :)

Wczoraj byłam u lekarza po kartę ciąży, wyniki i zdjęcia z USG :) z maleństwem wszystko jest ok, z moją morfologią też ... ale lekarza zaniepokoił mój wynik moczu ... okazało się że nie jest do końca taki jak powinien byc (mętny, leukocyty 8-10) ... zalecił mi Urosept 3 razy dziennie po 1 tabletce. Czy któras z Was miała może takie problemy? Czy to jest groźne? Napiszcie bo trochę się martwię ...

LorenB - tutaj mam linka który mógłby Cię zainteresowac: http://www.ultramedica.pl/cennik_usg_4d_3d_2d.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry