reklama

Wrzesień 2009

Syla28! Bardzo się ciesze, że guz okazał się łagodny i dochodzicie do siebie po operacji :-)
Dbaj o siebie i Maleństwo:tak: Trzymam za Was mocno kciuki i powtarzam za wszystkimi wrześnióweczkami jak mantre: "Nasze forum jest szczęśliwe" ;-) Będzie dobrze!!!:happy:

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki :))Wpadlam do Was poniewaz od 2 dni ustaly skurcze, dzwonilam do gina i powiedzial ze w duzej mierze jest to wynik ze nie chodze do pracy (stres, przemeczenie i wysilek mialam - praca dosc stresujaca bo jestem prawa reka kwestora na uwr i zajmuje sie umowami wiec codziennie stycznosc z banda szalejacych hien ktorym umowy oddaje niepodpisane z uwagi na bledy:))...W domu troche polegiwalam, podczytywalam, lekarz pozwolil sie krzatac i robic mini drobne czynnosci...W sumie wszystkim zajmuje sie M choc pracuje teraz od 6-20 wiec cieeeeeezko ma bidulek, ja tylko gotuje szybkie obiadki i mala odporowadze....Mama Sowka - trzymam mocno kciuki, domyslam sie co przezywasz ale trzeba wieerzyc ze bedzie dobrze, rozumiem Cie bo sama mialam mnostwo przejsc...Trzeba wierzyc i trzymam kciukiReniferku - co to za bzdurki piszesz ze niedlugo sie cos spitrasi, tylko po nosie Ci dac :))syla28 - to suuuuuper czekalam na wiesci od Ciebie kochana, u nas tez sie troszku dzialo, ja bylam w szpitalu chwile dzis Mama Sowka...ale wszystkie dzielnie walczymy - musi byc dobrze!! Za Ciebie Sloneczko trzymam mocno kciuki :))_oli_ - hihihi ja wstaje i od razu wlaczam BB troche leze troche sie krzatam ale ciagle podczytuje M tylko dzwoni czy odpoczywam a ja ze taaaaaaaaaaaaaaaak i to super rozwalona na wygodnym siedzeniu przed BB :D

Dziewczyny naprawde uwazam ze nasze forum jeszcz szczesliwe bo weszlam ostatnio na pazdziowki i tam tekst ze nad forum wisza czarne chmury :(( i cofnelam sie pare stron wczesniej a tam w sumie w 1 czasie trzy dziewczyny napisaly o stratach - w 1 dzien :(( w tym jedna moja b. bliska kobitka z BB ktorej kibicowalam od dnia gdy jej sie spozniala @ tak strasznie sie bala o kruszyne i liczyla kazdy dzien..Niom ale u nas musimy sie trzymac w kupie wspierac i oby do wrzesnia kochane, pogoda sie robi, slonko wychodzi musi byc dobrze

Witam,
u mnie ciagle nie widac wiosny..
syla28 trzymaj sie najgorsze juz za Toba, trzymamy za Ciebie kciuki
Kroptusia super wiadomosc ze juz u Ciebie lepiej
co do witami to moja gina tez nie ejst zwolenniczka i mowi ze skoro wyniki ok to nie ma potrzeby i tylko kwas foliowy biore, a no i dlalej do kolejnej wizyty luteine
milego dnia!!!

Kroptusia swietne wiesci, super ze skurcze ustaly, oby tak dalej:-) Jestes w domku ale i tak odpoczywaj i ograniczaj swoje obowiazki do minimum;-)Ja w poludnie czasem jestem taka spiaca ale nie ide spac, bo wole BB:-pOczy same sie zamykaja a czytam te posty i czytam hehe:-D:-D:-D

Jejku, tych postów faktycznie dużo :-) A wystarczy tylko iść spać i wstać rano i...już jest zajęcie na dłuższą chwilę.
Kroptusia to super,że u ciebie już lepiej, tak trzymaj. ;-)

Ja nie mam najlepszego humoru dzisiaj (mimo że mam słoneczko za oknem),ledwo wstałam,już się pokłociłam z moim m,i w rezultacie ja siedze na BB,a on śpi (albo udaje). Zrobił mi awanturę,bo powiedziałam,że pierogi na śniadanie to nie jest najlepszy pomysł :wściekła/y:Czasami psychicznie przez niego leżę...Wydaje się jakby go zupełnie nie obchodziło,że jestem w ciąży; robi mi awantury,że ja do pracy nie chodzę,że łóżko jest źle pościelone, a jak zaczynam płakać (no niestety,bardzo się to u mnie nasiliło...u was też?),to drze się jeszcze bardziej. I ja z tym człowiekiem mam brać ślub. :no: Wrrrrr....na pocieszenie mam Kinder Bueno :-)

Kroptusia widzisz musisz sie oszczędzać i oby do wrzesnia....:-)
Syla... Nasze forum szcesliwe wsztystko bedzie dobrze z Toba i maleństwem, niech teraz rodzinka cie rozpieszcza i dobrze się opiekują:-)
...a my własnie sniadanko wcinamy i juz myslami jestem na badaniach...dziś o 14.30 znów zobacze moja kruszynkę:-D:-D:-D
Milego dnia dziewczynki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry