Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak przykro czytać takie rzeczy, trzymaj się kochanaDziękuję dziewczyny, że byłyście ze mną przez cały czas, ale muszę się niestety z Wami pożegnać...lekarz zrobił mi USG na lepszym sprzęcie, ale niestety pęcherzyk nadal był pusty i jeszcze na dodatek zrobił się krwiak, więc trzeba było wykonać zabieg...już jestem po, ale do jutra muszę być w szpitaluczuję się dobrze...przynajmniej fizycznie...na szczęście psychicznie nie ma tragedii, ale rewelacyjnie też nie jest...po prostu muszę to przeżyć, bo CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI!!!!
Postaram się co jakiś czas do Was zaglądać, żeby wiedzieć co tam u Was i Waszych Maluszków...
Jedyna dobra wiadomość dziś to, że jutro Narzeczonek wraca, bo powiedział, że ich ma w dupie (bo nie chcieli go puścić -> NAWET W TAKIEJ SYTUACJI!!!!) i przyjeżdża, bo nie może mnie z tym wszystkim samej zostawić...kochany jest nie???
P.S. Dostałam zaproszenie do grupy, ale już chyba nie ma sensu do niej dołączać...
LauraOna współczuję, ale wiem co przeżywasz...ehh jak żadna to żadna, a jak już to dwie ehhh....
ata38 witamy Cię serdecznie! :-)Jestem tu nowa i chciałabym przyłączyć siedo Was.
Na imię mam Karolina mam 25lat i jestem w 13 tygodniu ciąży.
Jest to moja trzecia ciąża. Mam już sześcioletnią córke i pięcioletniego syna.