reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam.
Macie rację. Należy nam sie trochę egoizmu w tym naszym cudownym stanie :-)

No i właśnie przez ten egoizm od rana mam popsuty humor. Nie wyspalam sie kolejny dzień z rzędu, a spać poszłam trochę wcześniej niż zwykle. No ale wstałam, zabrałam sie za sprzątanie, bo dziś znów do pracy. No i sie wkurzyłam na J, bo nie zrobił czegos o co prosiłam go juz od paru dni. Oczywiście skończyło sie kłótnią o wszystko.:-(.
A teraz siedzę w pracy z bólem brzucha..chyba z nerwów :-(.

Dzień dobry!!! Za parę chwilek zmykam na przegląd samochodu - a w Szwecji to nie jest tak kolorowo jak w Polsce z tymi sprawami - potrafią się przyczepić do wszystkiego. Trzymajcie więc kciuki :-) Noc minęła bardzo spokojnie i wstawanie szło z wielkim oporem... :tak: Udanego weekendu!!!

I ja witam weekendowo:tak:
dzisiaj w nocy sac nie moglam, ze jakbym na drutach robic umiala to pewnie bym jakis szalik dlugi wydziergala:-D
Jest u nas moj szfagier ( lat 12) wlasne mielis,y jechac na 11 na wodowanie statku do stpczni, i bardzo chcialam, ale w ostatniej chwili uznalam ze wole polezec i to wlasnie robie dla siebie:tak:wyslalam ich i posadze sobie w koszyku prymulki zeby wiosna przyszla ;-)
ja tez sie witam sobotnio :tak::tak::tak:
kobietki, cayoo ma racje, nie ma co sie ładowac... powiem Wam, ze złe informacje na pewno nas dołują, ale juz niedługo nasze koleżanki na pewno nam sie pochwalą nowymi fasolinkami...
jagoodka - stukam sie słabą kawką... egoizm jak najbardziej wskazany w naszym stanie;
ja rowniez nie odmawiam sobie malej filizanki rozpuszczalnej kawki ze smietanka rano albo jak my wyjdzie do poludnia :-)
podobno jedna fasolnikowi krzywdy nei robi zwlaszcza ze slabizna tylko o smaku kawy ;-) a mi dziala zbawiennie na jelita :zawstydzona/y::tak:
Dzień dobry!!! Za parę chwilek zmykam na przegląd samochodu - a w Szwecji to nie jest tak kolorowo jak w Polsce z tymi sprawami - potrafią się przyczepić do wszystkiego. Trzymajcie więc kciuki :-) Noc minęła bardzo spokojnie i wstawanie szło z wielkim oporem... :tak: Udanego weekendu!!!
trzymam kciuki Wiola :tak:
Rezeda dasz rade, pisz dziwlnie swoje dzielo!!!
milego dnia dziewuszki:tak::tak:

Jest u nas moj szfagier ( lat 12) wlasne mielis,y jechac na 11 na wodowanie statku do stpczni, i bardzo chcialam, ale w ostatniej chwili uznalam ze wole polezec i to wlasnie robie dla siebie:tak:
Bylam na wodowaniu w Holandii super sprawa, bylo bardzo milo wesolo i sympatycznie, do tego takie przysmaki od ryb po mieska desery owoce no wszytsko co dusza zapragnela mniammm, moze jakbys pojechala to bys sobie pojadla hehe:-D:-D
wiola w trzymamy kciuki:tak:
karolina jagooodka dzieki dziewczynki ;-)bede dzis leniuchowala:tak:Buziaki dla Was i udanej soboty

_oli_ w naszej upadajacej szczecinskiej stoczni to chyba ostatnie wodowanie:-(, i nie podejrzewam, zeby bylo tam co chapnac, zajadam wlasnei jak myszka kolejny pokazny plastez zoltego sera :-D

hej.
Straszny dziś mam dzień... dosyć że wogóle dziś nie spałam w nocy i jakieś koszmary mnie nawiedzały to jeszcze otwieram oczy a tu takkkka pogoda straszna!!!!
Zjadłam śniadanko i puściłam sobie głośno muzyczkę do sprzątania, zawsze muzyka jakoś na mnie dobrze działa. A i przyzwyczajam MALUSZKA bo my oboje z M lubimy sobie tak posłuchać i nawet we dwoje sobie potańcować:-):-)
Miłego dzionka!

Aleee się dzisiaj pogoda zepsuła ... wybrałam się z siostrą na zakupy (chciałam wzbogacic swoją garderobę o spodnie w większym niż dotąd rozmiarze, żeby dzidziuś miał wygodniej) ... a tu nagle zaczął sypac śnieg z deszczem, zaczęło wiac ... masakra. Wkońcu totalnie zniesmaczona pogodą nie kupiłam nic, wróciłam do domu i staram się właśnie poprawic sobie humor pizzą :)

witam dziewczyny - ja tez się wybrałam na zakupy - korzystam z okazji ze mąż i ojciec w domu więc moge na wieksze zakupy samochodem sie wybrać - dotarłam tylko do bankomatu - tam próba wyjęcia pieniędzy skończyła sie zatrzymaniem karty:szok::wściekła/y:okazało się że straciła na dniach ważnośc:wściekła/y: i tyle z zakupów - dobrze ze mieszkamy z rodzicami jest od kogo pozyczyc:crazy: chyba zmienie bank...
no to udanego wypoczynku weekendowego, sprzątania, nauki i co tam jeszcze zamierzacie robic w weekend:tak:

reklama
Ja tez chciałam się przywitac sobotnio. U mnie pogoda paskudna, zimno, mokro i zaczyna śnieg padac. Mnie dopadł straszny leniwiec i nie chce puścic.
Wczoraj popołudniu mój najmłodszy syn 4l. zjadł taką zwykła szarą gumkę do ołówków temu najstarszemu 8l. Wieczorem wraca mój m. do domu i mówi: Daniel, dlaczego zjadłeś gumkę Bartkowi ( Daniel podkówka i nic) Daniel, słyszysz, dlaczego zjadłeś gumkę Bartkowi ( Daniel podkówka na maksa) i odpowiada: Bo nie mogłem znaleźc bułki.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry