reklama

Wrzesień 2009

reklama
Karolina Tinetina ale wojsko tutaj mamy hihihih Kochane dziewczyny! :-D
Ja też mam ochotę na piwko, ale jak się na nie zdecyduję - to się Wam nie przyznam :rofl2: ;-):-D
Wiecie co dziwczyny to bardzo mile , ze takie jestesmy czujne i ze zwracamy uwage innej mamusi, w ten sposob wspolnie przejdziemy razem przez te 9 miesiecy bezpiecznie i ciagle pod kontrola:tak::-);-)
Ale fajne jestescie kurcze ;-):tak:

Witam nowe mamuśki serdecznie!!!
U mnie wczoraj w domu była imprezka na całego. Alkohol się lał - a ja niepijąca - dzisiaj za wszystkich kaca mam. Tak mnie boli głowa cały dzień, że masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale już za chwilkę wskakuję do mojego królestwa (sypialnia) na tron (łóżeczko) i mam nadzieję, że jutro obudzę się jak młody bóg :-):-):-)

witam wieczornie:-)
za man starsznei chodzi piwko :szok: czasem mezowi lyka pociagne ale to sprawy nie zalatwia wiec sobie odmawiam pije wode albo sok i mowi sobei ze tez fajnie:-D

A mnie na wieczór smuty złapały:-(:-(:-(:-( I jeszcze znowu się pokłóciłam z chłopakiem. Martwię się bo ostatnio często się o coś sprzeczamy. Idę spać się położyć i po płakać do poduszki. :-(:-( Do jutra dziewczyny.

reklama
no my razem się będziemy wspierały i damy radę do września :P fajnie,że jest takie forum od razu człowiekowi lepiej:P,że nie jest sam i że jest miejsce gdzie otrzyma wsparcie:) ja jeszcze spać nie idę bo dziś do 12;30 zaległam w łóżku hihih ale wczoraj ciężko pracowałam do 22;30 więc należało się jak nie patrząc:P Wszystkim dziewczynkom,które już są w pierzynach dobrej nocki i kolorowych snów do jutra :P:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry