reklama

Wrzesień 2009

Czesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)
No to fajnie!!! Uważaj na siebie!!! Trzymamy za Was kciuki!

reklama
:-D
Czesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)
To super ze to nic powaznego:-)i najwazniejsze ze nie masz juz tych plamien:tak:oby tak dalej....

Inka ja też czuję dziewczynkę cały czas i smaki na dziewczynkę mam a jak zobaczyłam ostatnie usg to jakieś meskie mi się wydawało :-D:-)
Bershka u nas to samo, jak bylismy na usg i M zobaczyl dzidzie to powiedzial ze to chlopczyk jest :-Dzobaczymy....

Leniwe popołudnie...Przeleżałam w łóżku praktycznie cały dzień i już mam dość.
Z tym,że nie dostałam wyników z cytologii,to może też być tak,że muszę iść osobiście do lekarki,a ja ją zmieniłam na innego lekarza i nie poinformowałam o tym fakcie,bo mi zwyczajnie wyleciało z głowy.:zawstydzona/y: Będę musiała iść w poniedziałek...
ninonka widzę, że obie nie możemy się już doczekać rzeczonego poniedziałku :-)
iwonka super,że wszystko ok ;-) Najważniejsze, to być dobrej myśli.
Pewnie to dlatego,że nie pracuję, tak straaaaaasznie mi się dłuży czas.... Nie czuję,że leci tydzień za tygodniem,tylko mozolnie godzina za godziną... A takie nic nierobienie jest wbrew pozorom męczące :dry:

Dziewczyny, a co na ból gardła? Nie pracowałam 2 miesiące, wróciłam do pracy i już czuję "drapanie" w gardle. A nagadam się dużo. Syrop z cebuli się już robi, herbatka z miodem i cytryną, ale co poza tym??

No Iwonka jesteś!!!!!! Super! Dobrze, że plamienia brak, a wiesz co ja sądze, że jak już się teraz nie będziesz niczym zamartwiać to będzie wszystko OK Bo te ostatnie stresy dużo Cię kosztowały i kto wie czy to plamienie nie z powodu tych nerwów.
Będzie dobrze - trzymaj się !!!

(...)

18 kwietnia , czyli za jakieś 5 tygodni :-).
Z jednej strony tak blisko z drugiej tak daleko....hehe. Teraz jak mam wszystko to mogłabym nawet jutro iść do tego ślubu :-D.
(...)

(...)

A no to 18 kwietnia Twój wielki dzień, SUPER! Oby pogoda Wam ładniutka dopisała!!!
Dzięki za odpowiedź :-)

Iwona super wiadomosc !!!Tak trzymaj:tak::tak:
Ninonka ja wlasnie sie zapislama do jakiejs niepublicznej poradni stomatologicznej kumpela mi polecila, i oni maja umowe z NFZ wiec za wizyte nie bede placic i za materialy, ktorych fundusz nie refunduje. ale to i tak taniej bo np. plomba kosztuje ta swiatloutwardzalna czy jako ona sie tam nazywa 50zl,
a za wizyte prywatna trzeab liczyc dobre 150. a ze place skladki nie male, wiec mzoe chociaz tak skorzstam i troche w keiszeni zostanie.
Musialam poakzac legitymacje ubezpieczeniowa i dowod, Pani zalozyla mi karte, jest tam chyab z 10 dentystow, duza ladna nowoczesna klinika, nie jakas tam obskorna przychodnia. Niestety do tej dentystki, kotra polecila mi kumpela dopeiro na 26/03 do innych wczesniej, ale juzpoczekam bo sprawdzona.

Kurde do Szczecina to hoho mam kawał drogi, a u nas niestety nie słyszałam o takim czymś, takiej a`la klinice... a szkoda, będę musiała poszukać czegoś poza miejscem zamieszkania bo 120zł za 1 wizyteze zrobieniem to jak dla mnie kuuuuupa kasy...:-( DZięki za odp.

Leniwe popołudnie...Przeleżałam w łóżku praktycznie cały dzień i już mam dość.
(...)
ninonka widzę, że obie nie możemy się już doczekać rzeczonego poniedziałku :-)(...)

Hehehe to tak jak ja, całe popołudnie leniwo spędzone, teraz usiadłam na necika bo mąż poszedł się położyć przed pójściem do pracy hehe.
Co do poniedziałku to kurcze no ja naprawdę tak bardzo się nie mogę doczekać że hej...... A po drodze jeszcze mam sobote i niedziele.... na wykładach i to od 8:00 do 20:00 ....:no::no::no:
Jedyne co mnie pociesza to, to że w poniedziałek zobacze moje maleństwo!!!

Dziewczyny, a co na ból gardła? Nie pracowałam 2 miesiące, wróciłam do pracy i już czuję "drapanie" w gardle. A nagadam się dużo. Syrop z cebuli się już robi, herbatka z miodem i cytryną, ale co poza tym??
Wiesz co ja miałąm taki ból gardłą 2 dni temu że slinę przełykałam złzami w oku. Pomogłapłukanka z wody i soli(pół szklanki ciepłej wody i łyżeczka soli kuchennej) robisz jak indor tak 3 razy na dzien i na drugi dzien nic nie czujesz:)

ninonka kochana weekend jakos zleci, tyle wytrzymalas to i teraz wytrzymasz, pomysl ze to juz w poniedzialek a nie ze dopiero w poniedzialek:tak:ale nie dziwie Ci sie ze tak pragniesz tego dnia!!!Cierpliwosci;-)

iwona85 ninonka trzymam kciuki za Was w poniedzialek:tak:

inka ojj ale wazny rok jest dla Ciebie dwa najwazniejsze i najpiekniejsze wydarzenia Cie czekaja w tym 2009 roku!!!! my czekamy razem z Toba na Wasze weselicho:-)najwazniejsze ze wszytsko juz dopiete na ostatni guzik!!!

reklama
Muszę się podzieli .Dziś byłam na usg 4d:) Dzidzia siedziała główka spuszczona raczkami podpierała się:) no i nieraz nóżkę wyprostowała a raz zrobiła rowerek:) Lekarz powiedział ze wsyztsko wporządku. Dziecko ma 62mm podobno norma:) Serduszko bije 167u/min. Chyba było zaspane wyglądało to tak jakbyśmy Mu przeszkadzali. Ja czuję wyraznie jak wieczorkiem się kładę do łóżka to wtedy zaczynają się harce, jeszce po wmasowaniu kremu to całkiem tylko plumka w brzusiu:)). Lekraz wiechał między udka ale nic nie zobaczył. Myślę że to dziecznyka bopodobno chłopcom wcześniej wychodzą organy płciowe. Mam kilka fotek mojego słoneczka ale nie wiem czy dam radę wstawic. Ale ten piatek 13 był dla mnie wyjątkowo udany. Jeszcze wpadam na forum a widzę naszą Iwonkę.cieszę się ze jesteś. Chyba jetses taką naszą pocieszką:)) każda się martwiła o Ciebie ale najważniejsze że wszytsko się zaczęło układac. O i ile radości da Ci te poniedziałkowe usg:)) I pamiętaj nienerwuj się już niczym teraz tylko smile:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry