O
onka
Gość
Ja uciekam dziewczyny, nie wiem czy będę na siłąch jutro do Was zajrzeć, więc napisze tak:
DO ZOBACZENIA PO WEEKENDZIE!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)
Mi też pomaga ale na ulotce jest napisane że w przypadku ciąży trzeba się konsultować z lekarzem i moj M mi ciągle gada żeby tego nie brać bo zaszkodzi. Ja mam Sinupret w tabletkach, w kropelkach wydaje mi się że słabiej działa.Naprawdę pomaga mi kochane super na katar Sinupret, wczoraj "nosa nie miałam" dziś tylko jakby lekkie wysuszenie śluzówki, katar już niewielki, wiec polecam!
Super wieści, cłkiem możliwe że problemy wynikały ze stresów, teraz będzie już okCzesc Dziewczynki właśnie wyszłam sobie na przepustkę ... nafaszerowali mnie duphastonem, cyconaminą i kwasem foliowym, okazało się że mam tylko lekką anemię ... USG zrobią mi w poniedziałek jak wrócę do szpitala ... aha no i co najważniejsze 0 plamień przez cały czas kiedy byłam w szpitalu :-)

chyba sie zaczyna !!!! w pierwszej ciazy strasznie mnie piekla!!! to podobno wloski dzidzi rosna 

ale chyba to sie sprawdza bo Olivierek urodzil sie z taka czarna czuprynka ze polozne czesaly mu irokeza:-)

czesc dziewczyny! troszke mi dziwnie bo nowa jestem...(termin- wrzesien oczywiscie:-)); tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze wkoncu sie zapisalam![]()
! 

A w poniedziałek wszystko się potwierdzi, tzn nasze słowa, że będzie OK. Zobaczysz!