Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ninonka, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń :-)
U mnie z gardełkiem lepiej, tak jak obiecałam, dziś mniej mówiłam, dzieciaki robiły ćwiczenia i nie tylko poznęcałam się trochę nad nimi dziś. Pozdrawiam ;-)
NINONKA super że maleńtwo podgladałaś.Wspaniałe sa te Wasze wieści z USG, że wszystko ok jest. ALEX gratuluję maleństwo postanowiło się ujawnić i lekko mamę głaskać. KAROTKAOO czekamy na wiesci....
Niononka a Ty znasz moja siostre Marzenixx ? Cos mi wlasnie wspomniala,ze fluidki jej wysylas,zeby wrzesnioweczka tez byla... chyba do mnie dotarly Hahaha I slub bralyscie w tym samym czasie.. Ja cos czuje,ze ona bedzie styczniowka
NInionka - zdrówka dla Ciebie i maleństwa, spełnienia marzen i samych ciepłych słonecznych dni
Calineczko, Rezeda - wracajcie do zdrowia szybciutko
Wiola - bidulko sama nie wiem co ci poradzić na ten ból głowy, skoro ani sen ani amol nie pomaga... może spróbuj olejku eukaliptusowego - calineczka coś o tym pisała. A swoją drogą wszyscy Szewcję zachwalają za dobry socjal a życie pokazuje zeniekoniecznie jest tak różowo..wracaj do Polski