Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
(...)
Ninonka no to superrr ze widzialas dzidzie i ze wszytsko ok:-)Mam nadzieje ze wstawisz fotke maluszkaale sie usmialam ze dzidziorek pupka sie odwrocil
Ojj z tymi terminami to roznie bywa, ale kochana ciesz sie ze masz tylko 2 dni roznicy, u mnie na 19 wg usg a 28 wg om
Dzidzia nasza cos szybko rosnie
;-)
Niononka a Ty znasz moja siostre Marzenixx? Cos mi wlasnie wspomniala,ze fluidki jej wysylas,zeby wrzesnioweczka tez byla... chyba do mnie dotarly
Hahaha I slub bralyscie w tym samym czasie.. Ja cos czuje,ze ona bedzie styczniowka
![]()

Ninonka najlepsze życzonka dla Ciebie
Ja już po USG :-) Ślicznie,wszystko ok.przezierność 1,5 i ma 75 mm :-) Jestem very happy :-) Ninonka- gratuluję i cieszę się z tobą.

No super superr Karotka bardzoo sie ciesze:-):-):-)
Reniferku Jutro rowniez trzymamy kciuki !!!!piszesz ze Potwierdzi corcie, ale potwierdzi Twoje przeczucia, wrozby itp tak???;-)

Ja bylam na USG tydz temu, strasznie jestem rozczarowana.. trwalo jakies 3 min, nie dostalam zadnych informacji oprocz tego ze wszystko dobrze, i dopiero z karty wyczytalam ze maluszek ma 50 mm![]()
A te 3 min i tak mi wystarczyly.... W Polsce na USG bylam 40 min.. w pierwszej ciazy... Ale i tak nachapalam sie tym widoczkiem! I zdjecie mam... przestac tez nie moge sie wpatrywac
![]()
![]()