Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z dobrym sprzętem i lekarzem można.;-) No i jak dzidzia sie dobrze ułoży.Mam jutro wizytę u lekarza.Czy w 15 tygodniu można rozpoznać już płeć?:-)

Nie moge sie doczekać!!jak dobry sprzet to tak :-)Mam jutro wizytę u lekarza.Czy w 15 tygodniu można rozpoznać już płeć?:-)
W stolicy 200-250zł w innych miastach w Polsce pewnie podobnie. Poszukaj w internecie.WITAJCIE! Orientujecie się może ile takie usg 3D lub 4D kosztuje?!

Witam porannie!!
I szczęśliwie, bo dziś zaczyna się 3 dzień, w którym mnie nie mdli!!! Wczoraj nawet cappuccino wypiłam i nic mi po nim nie byłoŻeby to był koniec!!!

to mi zadałaś ćwieka z tym dzwonkiem!!!Renifer ja wczoraj bylam w castoramie, dorobilismy ze z M dzwonka do drzwi i przestaniemy sie wreszcie schizowac siedzac u gory, czy aby ktos nie puka,
mi tez brakuje! a nie pomyslałam, by kupic... czasem sąsiedzi sie obrażają, bo pukają a ja nie słysze... Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?
Dziewczyny poczytajcie, tylko uwaga grozi dostaniem skurczy!!!!

Reniferku jeszcze rzeżuszkę polecam.U mnie na oknach pełno tego wszystkiego! mniam!!

same witaminy! a szafe na ubrania tez mam teraz nieziemska - wchodze sobie do mojej szafy i wszystko na polkach i wieszakach ( bo moja szafa to maly pokoik przy naszej sypialni) i nawet jak troszke porozwalamy to zamykam dzrzwi i nic nie widac
kurka wodna, skąd Wy wziełyście takich facetów! mój nie kiwnie palcem, tylko brudzi... dlatego u nas jest jak jest... nie daję rady wszystkiego sama ogarnac, a pomocy mąz nie chce wynając, bo juz płacimy przeciez za nianie...Hehehe jagoooodka - u mnie to samo M porządeczek pierwsza klasa, a jaUstaliłam już, że w razie czego w dzidziusiowych szafeczkach to On będzie sprzątał - muszę go jeszcze w odpowiednim czasie poinformować
![]()
witamy, witamy, powodzenia na wizycie!!!Witam przyszłe mamy bardzo gorąco po dość długiej prawie 3 tygodniowej przerwie. Postaram się nadrobić zaległości w czytaniu![]()