Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, jakos mi to nie przeszkadza i jemu tez
ale jak mus to mus 
, my to tak zwana rodzinka huderlakow , wszyscy sie pytaja czy aby na pewno my mamy co do jedzenia
- no coz taka nasza uroda

a właśnie o wannie mowa to już wspomnę
ja uwielbiam gorącą wodę... wcześniej praktycznie lałam tylko gorącą, teraz leję trochę zimnej... dla innych jest ona bardzo gorąca... dla mnie niew ogóle nie czuje żeby była ona ciepła ... to na prawdę jest tak bardzo szkodliwe dla dzidzi ??

wczoraj wykąpałam sie na pewno w za ciepłej i od razu miałam wyrzuty sumienia... nie chce dolewac zimnej, bo wtedy od razu marzne... kąpieli pod prysznicem nie lubie... masakra... mysle ze teraz mam taki okres przejsciowy, bo w tamtej ciazy praktycznie od upałów majowych liczył sie tylko prysznic... nic tak nie ochładza w lato jak chłodna woda... elunia - pociesz sie ze tylko ten rok jest taki...
teraz sie wziełam za jego odchudzanie, bo juz przegina podczas tej ciazy... ja w pierwszej ciazy dobiłam do 92 kg, mam nadzieje ze teraz tak nei bedzie... 
A ja nadal na slodkie patrzec nie moge - tylko ostre i miesne - a pomyslec ze tak kochalam czekolade.
od słodkiego mnie nadal odrzuca ....... 

A ja już po kąpieliMam wannę ale wolałabym kabinę prysznicową
Ciasto wyszło - pyszne i miękkie z lekko kwaskowatym posmakiem porzeczek