Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kilka lat temu pochłonęłam ponad sto książek M.Sandemo w tym 3 sagi
"jeździec miedziany" wpisałam na listę poszukiwań (a mam taką naprawdę ;-))
pochłaniam "Rowerem i pieszo przez czarny ląd" K.Nowaka. Polecam!! reportaż - afryka lat trzydziestych i chudy Pan Kazimierz na rowerku rozklekotanym

macie jeszcze czas, więc nie ma pośpiechu.
My nic nie szykujemy, bo dylemat mamy, ztwierdziliśmy, że dla dzidzi chyba lepszy nasz pokój a dla nas - obecna suszarnia 
Niononka mam nadzieje, ze Tata juz ok i ze czuje sie lepiej??? Zycze zdrowka dla Tatusia!!!!!!![]()
(...)
Nionka - duzo zdrowka dla Taty
(...)
(...)
Ninionka - mam nadzieję, ze Tato czuje się lepiej?
(...)
Ninonka mam nadzieję, że tato lepiej się czuje![]()
Ja też dzisiaj byłam w Polanicy!!!!Mieszkam od niej 10km jak jest cieplej to na piechotkę chodzimy ;-)
(...)
(...)
Nionka - ja również mam nadzieję, że tata już się lepiej czuje.
(...)
expres normalnie.
Mąż się śmieje, że lasem w 4minuty dojedziemy, więc mam tutaj po prostu najbliżej 
sytuacje i przypadki.Ale Wam fajnie, że macie tak bliziutko. Ja to najbliższą porodówkę mam ponad 60 km od miejsca zamieszkania - mam nadzieję,że zdążymy, hehehehe - a już m straszę, że niech ogląda w internecie jak się porody odbiera, tak na wszelki wypadek, hehehe - a ten już mnie słuchać nie może i mówi, że przez te moje "żarty" to on się bardziej porodu boi niż ja samaninonka a do którego lekarza się wybierasz?
Ja też będę rodzić w PolanicyMąż się śmieje, że lasem w 4minuty dojedziemy, więc mam tutaj po prostu najbliżej
Bardzo fajny szpital, ale jak w każdym - zdarzają się różne "dziwne"sytuacje i przypadki.

Na dziewczynke w kolko ale obraczkaRobiłam dzisiaj tą wróżbę z igła na nitce nad brzuszkiem. Kręciła się w kółko czyli że chłopiec czy dziewczynka![]()

Tez mam dzis caly dizen bol glowy, ajjj my biedne i pewnie Wiola jeszcze...miałam popisac, ale łeb mi pęka - brzydko mówiąc
nie wiem czy brac juz apap czy jeszcze nie - czy to cos z cisnieniem, czy cos innego,.... nigdy w ciazy nie bolała mnie głowa... a tu juz trzeci dzień mam ochote ją sobie odciąc...
buziam Was mocno!

Jak kreci sie w kolko to dziewczynka wahadlowo to chlopiec!!!! :-)ChlopiecJa tez robilam te wrozbe, Jak robil ja moj M to nawet nie drgnela ta obraczka
a jak ja albo kolezanka to raz tak raz tak i sie smieli ,ze blizniaki mam
usg jednak stwierdzilo jednego dzidziusia... Hm narobilas mi chetki chyba sprobuje jeszce raz
bo w sumie to nic nie wiem, a sie tego kolejnego badania usg doczekac nie moge ;-)
;-)
nic juz nie wiem, ale tak na zdrowy rozum, to koleczko pasuje do dziewczynki a wahadelko to siusiaczek