Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Objawy mam na chłopca, a po nocach śni mi się że rodzę dziewczynę. Wystarczy mi czekać do 1kwietnia
I miec nadzieje że mnie nie oszuka i że pokaże co ma między nóżkami.;-);-)
Wczoraj chociaż słońce wyszło, a dziś z powrotem szaro
Sny interpretuje sie odwrotnie, tak wiec jak Ci sie sni ze rodzisz dziewczynke to bedzie chlopczykMi za każdym razem kręci/wacha się inaczej.Objawy mam na chłopca, a po nocach śni mi się że rodzę dziewczynę. Wystarczy mi czekać do 1kwietnia
I miec nadzieje że mnie nie oszuka i że pokaże co ma między nóżkami.;-);-)
![]()
:-)
I takie czekanie,czekanie,czekanie... TV już prawie nie mogę oglądać, książki pochłaniam,ale jak mnie zaczyna mulić, to odkładam i już nie wiem co ze sobą robić. 

Hurrrrra!
Czy tak czy siak pokój potrzebuje remontu - więc odpycham od siebie myśli o przesądach i traktuję to jako zwykły remoncik
Mi się wydaje, że w brzusiu rośnie mi dziewuszka - natomiast M przystaje przy chłopczyku - zobaczymy jak to będzie. Ja tak szczerze po wczorajszym dniu i wiadomosci od Berhski juz za bardzo nie wierze w te wrozby, aczkolwiek wiem ze od lat sprawdza sie w naszej rodzinie obraczka i miarka![]()

;-)