KingaMZ
Fanka BB :)
przepraszam ze sie wcinam... chcialam tylko kilka slow do Kroptusi napisac.... kochana nie zadreczaj sie bo moja siostra jak byla w ciazy przez cale 9 miesiecy nie miala zadnych objawow..no moze pod koniec zgaga ja troche meczyla ale to zaledwie przez 2 tyg..poza tym to gdyby nie brzuch i brak okresu to nigdy nie pomyslalaby ze ejst w ciazy, czula sie wrecz znakomicie - urodzila chlopca. Ja dwie ciaze przechodzilam zupelnie inaczej..kazda inna...w ciazy z synem mozna powiedziec ze prawie od samego poczecia mialam takie mdlosci ze szkoda gadac..ale gdy ustaly z 3 miesiacem tez zadnych dolegliwosci, no moze troche senna bardziej bylam ale tez nic wiecej. Z corka za to zadnych mdlosci na poczatku ale pozniej to jedna wielka masakra. Wiec widzisz ze kazda ciaza jest inna i na twoim miejscu to bym sie cieszyla nie majac zadnych objawow...
no ale rozumiem ze po pierwszej mozesz czuc sie niespokojna..grunt to pozytyne myslenie! Trzymaj sie i nie zamartwiaj na zapas bo szkodzi to malenstwu. Bedzie dobrze bo musi byc dobrze! Pozdrawiam - wrzesniowa mamusia 2008
:-)
no ale rozumiem ze po pierwszej mozesz czuc sie niespokojna..grunt to pozytyne myslenie! Trzymaj sie i nie zamartwiaj na zapas bo szkodzi to malenstwu. Bedzie dobrze bo musi byc dobrze! Pozdrawiam - wrzesniowa mamusia 2008
:-)