RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja też się witam! :-)
coś czuję ze lada dzień zacznę wymiotować, bo już mnie nieźle mdli
coś czuję ze lada dzień zacznę wymiotować, bo już mnie nieźle mdli

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Do dzisiaj nie bardzo mogę w to uwierzyć, tak długo czekałam! 20 stycznia idę do ginekologa na wizytę, jestem taka podekscytowana że w nocy spać nie mogę ja też się witam! :-)
coś czuję ze lada dzień zacznę wymiotować, bo już mnie nieźle mdli![]()
:-) ja od rana walcze z choinka i obrazona cora, juz sobie poryczalam standardowo na sniadanie wiec jeszcze z 3 podejscia 
A poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK 

Kroptusiu ja też nie mam objawów poza bezsennością ale staram się tym nie martwić jak widać sporo dziewczyn tak maA poza tym to jeden objaw już masz - skłonność do płaczu więc wszystko OK
Witaj Jarzębinko bardzo się cieszę że dołączyłaś do wrześnióweczek
Witam wszystkie nowe dziewczyny i miłej niedzieli ;-)
Witaj Jarzębinko bardzo się cieszę że dołączyłaś do wrześnióweczek
Witam wszystkie nowe dziewczyny i miłej niedzieli ;-)
czy Wy swoim panom powiedziałyście od razu o II kreseczkach ??? i czy w jakiś szczególny sposób czy tak normalnie ????Anneczkaa policz tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki![]()
No właśnie liczyłam ale wtedy to już nic mi nie pasuje ... dlatego że wtedy strasznie mi sie cykl poprzestawiał i chyba na pierwszym dniu ostatniej miesiączki nie mogę za bardzo polegać....idę w poniedziałek do lekarza i mam nadzieję, że coś się dokładnie dowiemna wyikach badań krwi mam napisane 3-4 tydzień
a według moich obliczeń dziś jest 4tydzien i 4dzień od poczęcia
![]()
co do tatusiów...no ja niestety nie będę miała z kim się cieszyć ... ojciec mojego dziecka powiedział że to mój problem...więc 'cudowny' mam ten pierwszy trymestr![]()
tak ędzie najlepiej