Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dobrze że nic Twojej dzidzi nie jest 

czekamy!

ja tak miałam na poczatku, teraz mi dzidzia podrosła... cała poprzednią ciaze miałam usg póżniejsze niz om,... nie ma stresu kochana... u Ciebie to tylko trzy dni, wiec żadna róznica... ja miałam sporo większa a i tak na koniec dzidzia podrosła do prawie 3700Wg OM na 02.09 a wg usg na 05.09... Czy chociaż jedna z was ma podobnie?

anneczko - masz zakaz szorowania wanny! ;-) a tak na serio - mnie w pierwszej ciazy dwa razy przewrócił szybko lecący berneńczyk /pies = 50 kg/ i nic sie nie stało... teraz go w ogólenie wypuszczam jak jestem na dworzu... na szczescie nasze dzidzie są dobrze chronione!ja właśnie sprzątałam w łazience...nachyliłam się nad wanną i chciałam ją wyszorować porzadnie..no i się poślizgnęłam...i nie wpadłam do wanny ale zatrzymałam się na brzuchu ! masarka..;/ bolało ale na szczęście już jest dobrze...także taka przestroga...uważajcie na siebie w każdej sytuacji ! ... nie ma co się przesilać...prawda??
Piję mleko z czosnkiem i miodem,syrop z cebuli i dużo herbatek i niestety nic
Macie jakiś sprawdzony sposób??