rezeda
Fanka BB :)
Post_ptaszyna, sajonara gratuluję :-) sami chłopcy na forum, mam nadzieję, że w czwartek będzie już widać u mnie kto tam siedzi w brzuszku
Moje straszne bóle głowy minęły. Być może to tylko pogoda była
I mam dość dobry humorek. Więc nie ma źle 
A co do baldachimów, to ja w sumie nie wiem do końca czy nabędę czy nie. Małżon mój jest alergikiem, jest uczulony na kurz, sierść kocią. Więc wolę dmuchać na zimne.
Sajonara, ja też myślę, że najgorsze już za Tobą. Uszy do góry. Musi być dobrze
Moje straszne bóle głowy minęły. Być może to tylko pogoda była
I mam dość dobry humorek. Więc nie ma źle 
A co do baldachimów, to ja w sumie nie wiem do końca czy nabędę czy nie. Małżon mój jest alergikiem, jest uczulony na kurz, sierść kocią. Więc wolę dmuchać na zimne.
Sajonara, ja też myślę, że najgorsze już za Tobą. Uszy do góry. Musi być dobrze

. dzwoniłam do gin. i powiedziała żeby zwiększyć luteinę (bo właśnie zaczęłam ją odstawiać) i leżeć. Jeśli nie przejdzie to jutro dzwonić. Tak się martwię czy z dzidzią wszystko ok:-( Mykam na łóżeczko, potem zaglądne.
ja slyszlam o takim urzadzonku, w katalogu sie u nas kupuje, tez dosyc nie drogie i sama jestem ciekawa czy to dziala.. ale napisane jest ze od 21 tyg dopiero.. takze jak ktoras z Was wyprobuje to dajcie znac 

a za OM spx, ale normalnie poczulam sie zaatakowana
i sama stracilam rachube w tych tyg i suwaczkach i juz dla siebie musialam wszystko policzyc i posprawdzac ;-)