Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw się,też mam podobne bóle.Co chwila mnie coś strzyka.Czasami z nienacka,aż podskakuje.Pozdrawiam i trzymam kciuki:-)Dziewczyny, a mnie coś kłuje w jednym boku - tak obok kości biodrowej, czasami nieco niżej, w pachwinie :-(
Dzwoniłam z tym do swojej gin (która niestety jest na urlopie) a ta twierdzi, że takie bóle mogą się pojawić w 7 tyg bo zarodek się wrzyna (straszne słowo) w macicę i żebym się nie martwiła.
Ale jak mam się nie martwić.....to moja pierwsza ciąża .... :-(
Nie wiem co robić iść z tym do innego gina? Ale zanim ja się zapiszę ......
Jarzębinko bardzo się cieszę że doczekałaś się II kreseczek!!!![]()

W jaki sposób teraz monitorujecie ciążę
Czy robicie dalej bete? Czy macie kolejne usg umówione?
Mi lekarz nie powiedział kiedy mam znowu przyjśc, a ja zakręcona nie zapytałam![]()
a jeżeli nie było jeszcze bijącego serduszka to proponuje wizyte za 2 tygodnie ... a karte ciąży juz Ci lekarz załozył ????

a u mnie dzis mega krwawienie, takie jak przy okresie... nie mogłam zostać w szpitalu, bo mały chory a nie mam go z kim zostawić...
ogólnie mam depresję, dostałam coś na podtrzymanie i jeśli krawienie sie nasili to szpital; jeśli ustąpi to w poniedziałek dzwonie do gina i umawiam sie na usg by zobaczyc czy dzidzia jeszcze zyje czy nie... leze, leze i leze...