karotka00
Fanka BB :)
Jak na mnie,to wstałam dzisiaj wyjątkowo wcześnie.:-) Zajadam się kanapkami z twarożkiem z rzodkiewką i ze szczypiorkiem,a na drugie śniadanie mam jagódki, deser czekoladowy i batonika. 
Myślałam w nocy,że umrę z gorąca...Zazdroszczę tym z was,które mogą sobie spać jak chcą i w czym chcą,my mieszkamy jeszcze póki co ze współlokatorami,kolegami z pracy m,więc nie mogę niestety się rozwalić na łóżku i pójść spać tak jak mnie Pan Bóg stworzył.
Uspokoiłyście mnie z tą wagą.
W końcu trochę czasu jeszcze jest...Przypomina mi się jak dopiero co byłyśmy w 8, 10 tc.
I pisałyśmy o naszych fasolkach...a teraz
raptem parę tygodni do przyjścia na świat naszych kruszynek. Zaczyna to do mnie dopiero teraz tak naprawdę docierać.
No cóż,lepiej późno niż później.:-):-):-)

Myślałam w nocy,że umrę z gorąca...Zazdroszczę tym z was,które mogą sobie spać jak chcą i w czym chcą,my mieszkamy jeszcze póki co ze współlokatorami,kolegami z pracy m,więc nie mogę niestety się rozwalić na łóżku i pójść spać tak jak mnie Pan Bóg stworzył.

Uspokoiłyście mnie z tą wagą.

W końcu trochę czasu jeszcze jest...Przypomina mi się jak dopiero co byłyśmy w 8, 10 tc.
I pisałyśmy o naszych fasolkach...a teraz
raptem parę tygodni do przyjścia na świat naszych kruszynek. Zaczyna to do mnie dopiero teraz tak naprawdę docierać.
No cóż,lepiej późno niż później.:-):-):-)
po prostu chore. Zmieniłam lekarza, ciśnienie jest idealne, ja czuje się rewelacyjnie, cieszę się ciążą i tym, że wszystko jest ok. A pewnie gdybym nie zmieniła moja każda wizyta nadal kończyłaby się rykiem. teraz przeniosłam się do Szkocji i nadal mam kontakt z tym nowym lekarzem który mnie uspokaja i odpowiada SPOKOJNIE na wszystkie moje pytania...i ja jestem niesamowicie spokojna i wiem, że do tej pierwszej pani doktor juz nigdy nie wrócę.
:-)
w co ja się ubiorę?
za to hektolitrami pijemy napoje dzidzia w brzuchu wariuje i bardzo sie rozkopuje tez licze na dwupak az do wrzesnia...