Michasia84
Fanka BB :)
ja się witam troszkę nieprzytomnie..
ciężką noc miałam bo tak mi się mocno wieczorem brzuch napiął że ani z boku na bok ani nic.. potem przez ten ból z 5 razy do WC wstawałam w nocy a szłam jakbym miała z 5 okresów w jednej chwili - taki ból.. teraz już lepiej, ale nadal boli mnie podbrzusze chociaż mniej.. za to doszedł ból krzyża.. no i chyba pomału cos w środku zaczyna się dziać bo wyraźnie czuje pobolewanie takie kłujące.. więc pewnie pomalutku rozwarcie będzie się tworzyć.. bez paracetamolu chyba się dzisiaj nie obejdzie.. ale za dużo w domu to nie porobię.. a zła jestem z tego powodu bo w sobotę mamy malować mieszkanie, żeby było odświeżone na przyjęcie Kryszynki.. :-( na dokładkę w pogodzie zapowiadali przez dłuższy czas teraz wysokie temperatury.. a więc bomba :-( bóle + upał + pasożyt pchający się w przeponę :-(
ciężką noc miałam bo tak mi się mocno wieczorem brzuch napiął że ani z boku na bok ani nic.. potem przez ten ból z 5 razy do WC wstawałam w nocy a szłam jakbym miała z 5 okresów w jednej chwili - taki ból.. teraz już lepiej, ale nadal boli mnie podbrzusze chociaż mniej.. za to doszedł ból krzyża.. no i chyba pomału cos w środku zaczyna się dziać bo wyraźnie czuje pobolewanie takie kłujące.. więc pewnie pomalutku rozwarcie będzie się tworzyć.. bez paracetamolu chyba się dzisiaj nie obejdzie.. ale za dużo w domu to nie porobię.. a zła jestem z tego powodu bo w sobotę mamy malować mieszkanie, żeby było odświeżone na przyjęcie Kryszynki.. :-( na dokładkę w pogodzie zapowiadali przez dłuższy czas teraz wysokie temperatury.. a więc bomba :-( bóle + upał + pasożyt pchający się w przeponę :-(
kolejny tydzień ciąży rozpoczęty czyli kolejny tydzień mniej do porodu:-) miałam okropną noc niestety. maleństwo znów przekręciło się tak, że skurcze łydek powróciły, za to nie mam już opuchniętych stóp ani dłoni.
no i moja przyjaciółka zgaga mnie odwiedziła w nocy a już miałam z nią parę dni spokoju
do tego brzuch swędzi ostatnio jakoś intensywnie więc się mogę spodziewać kolejnych dodatkowych centymetrów w obwodzie
ciuszki jeszcze wszystkie nie doszły.. na dokładkę malowanie w sobotę..
poszłam pod prysznic, i nie wiecie jaka mialam ochote wlaczyc kompa ale w zamian za to wzielam ksiazke i poczytałam tro
mam nadzieje ze zdaze to jeszcze 6 tygodni do godziny 0;-)

I tak przez 3 dni i ani razu nie powiedzialy ze cos jest nie tak... tylko,ze sie dzidzi na swiat nie spieszy... Takze cieszcie sie jak macie tych ruchow duzo !!!