Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj kochana u nas :-) Ja dziś byłam na USG i wg niego jestem w 5 tyg. i 3 dniu ciąży, i serduszka też nie było widać, tylko 14,1 mm fasolkę.

Ninonka, 14,1 mm miała Dzidzia czy pęcherzyk?
Ja w 5 tyg i 6 dniu byłam na usg i pęcherzyk miał 13 mm a zarodek tylko 3 mm![]()
nic się nie martw nie może cię zwolnić ,aż do porodu niezależnie od tego do kiedy masz umowęMasz racje ale moja jest wredna i msciwa i im wiecej gorzej tym lepiej i 1 umowe nawet nie zwrocilam uwagi zawarla nie na tzw czas okreslony 3 mc ale okres probny wiec sie NIE LICZY....:-( i wlasnie z uwagi na to nie zmienialam pracy by jak zajde to w starej pracy bedzie latwiej ale ze nic 3 lata nie wychodzilo, nie wytrzymalam nerwowo i rzucilam w cholere bo dostawalam nerwicy, od razu odzylam i wogole i przez ten stres w pracy zapomnialma o fasolce i ta sie pojawila :-)
Ja w 5 tyg i 6 dniu byłam na usg i pęcherzyk miał 13 mm a zarodek tylko 3 mm![]()
Tak to jest w pracy z lidzmi, będzie ok nie marwmy się... i się nie stresuj w tej pracy tak, bo dzidzia musi być najważniejsza!troszkę mnie uspokoiłaś bo już się bałam prowadzę bardzo intensywny tryb życia więc to też może z przemęczenia.pracuje po 12h urzeram się z tymi klientami (pracuję w firmie orange) w weekendy szkoła,porządek w domu i to może dlatego bo nie mam czasu na odpoczynek:--(
ninonka 14,1mm fasolkę ?? moja w 5 tyg. i 6 dni miałam prawie 3 mm ... aż taka różnica ?
Tak samo pomyślałam, ale nie chciałam nic pisać. Wydaje mi się, że chodzi o pęcherzyka nie o fasolkę. Moja dzidzia w 6 tyg i 3 dn miała 2,6 mm a pęcherzyk 16 mm. To chyba jedyne wyjaśnienie, że autorka posta miała na myśli pęcherzyk a nie dzidzię;-)