Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
JESTEM W SZOKU JAKIE TE NASZE BOBASKI SĄ JUZ DUŻŻŻZE ,Z PEWNOSCIA MOJA NALEŻY DO ŚREDNIACZKÓW TAK MI LEKARZ POWIEDZIAŁ NA USG,Z CZEGO JA SIE BARDZO CIESZĘ
JA WŁAŚNIE WSTAWIŁAM ZIEMNACZKI I ZROBIŁAM GOŁABKI BEZ ZAWIJANIA
A TAK POZA TYM MAM CICHE DNI Z MOIM MEZEM WIEC SOBIE W DROGE NIE WCHODZIMY

. Tak duszno to mi w życiu nie było nawet myślałam o pogotowiu bo miałam uczucie ucisku w okolicy serca. Na szczęście przeszło ale strachu sie najadłam. Teraz staram sie jak najwięcej na balkonie siedzieć. 

będzie duża za mamuśką hahah ;-) leukocyty we krwi spadają to pewnie było od zaniedbanych zębów
jeszce tylko jeden został kanałowo zaczęty i spokój ciekawe na jak długo 

no i jak coraz bliżej to łapią mnie momentami doła że nie poradzę se z maleństwem i takie tam smęty :-( teraz mamy mały remoncik przed narodzinami Julinki więc od połowy lipca zacznę prać ciuszki powpli i układać w szafie :-):-):-) już nie mogę się doczekać ;-) ogółem z wyprawki mamy tylko wózek i ciuszków sporo a tak to nic więcej ale trzeba się zmobilizować bo czas w miejscu nie stoi i już coraz bliżej rozwiazania 
a i robiłam sobie próbę wątrobową bo swędziało mnie strasznie ale jest ok :-) jak są takie upały to nie chce się wychodzić z domu,nóżki troszkę puchną ale zaraz przechodzi po leżakowaniu :-) dziewczyny ja nawet nie chcę wspominać ile ważę ile przytyłam 

matko jestem w szoku a gdzie mi to weszło to nie wiem bo nie widze po sobie 18 kg na plusie 

;-);-);-)