calineczka27
Fanka BB :)
dziękuję;-);-)calineczka jakie śliczny zdjątkodopiero zauważyłam a zapewne już dawno zmieniłaś
no ale ja taka zakręcon w tej ciąży heheh
mam dosyć maż okupuje telewizor najpierw kubica :-(potem mecz

wykończy mnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziękuję;-);-)calineczka jakie śliczny zdjątkodopiero zauważyłam a zapewne już dawno zmieniłaś
no ale ja taka zakręcon w tej ciąży heheh

wykończy mnie
BYLE DO WRZEŚNIA;-)CO DO PEPSI CZY COCA-COLI TO CZASEM SIE SKUSZE NA MALĄ ZIMNĄ SZKLANECZKĘ,ALE OGÓLNIE STARAM SIE PIĆ DUŻO WODY NIEGAZOWANEJ-WYPIJAM DZIENNIE 2 LITRY
JESTEM W WIELKIM SZOKU BO PRZED CIĄŻĄ NIE PRZEŁKNĘŁABYM WODY.
ALE JESZCZE TROCHE BEDE MUSIAŁA POTESKNIC BO JESZCZE KARMIENIE PRZEDEMNĄ OCZYWISCIE JAK BOZIA DA
DZIEWCZYNY POWIEDZCIE MI CZY WAM CZASEM LECI Z POCHWY WYDZIELINA BEZBARWNA O KONSYSTENCJI GĘSTEJ GALARETKI??? BARDZO TO PRZYPOMINA CZOP ŚLUZOWY KTÓRY POJAWIA SIE PRZED PORODEM ALE JEST ZDECYDOWANIE MNIEJSZY,BO JA U SIEBIE ZAUWAZYŁAM JUZ KILKA RAZY,A OD TYGODNIA BARDZO CZĘSTO,W POPRZEDNICH CIAZACH TO ZJAWISKO BYŁO DLA MNIE OBCE I DLATEGO TERAZ SIE TROSZKE DENERWUJE,A WIZYTE MAM DOPIERO W ŚRODE
ale dzieciaki tak fajnie się bawiły....a potem przez resztę nocy płakałam w łóżku bo tak mnie plecy bolały...normalnie głupia jestem
do tego pokłóciłam się z mężem i dzisiaj się tylko mijamy....normalnie jakiś zwariowany ten weekend....Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.
dziękuję;-);-)
mam dosyć maż okupuje telewizor najpierw kubica :-(potem meczwykończy mnie
czasami to mam wrażenie, że przez pępek próbuje mi wyjść 
ale za to jest maniakiem discovery