Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak poważnie tez bym była nie pocieszona gdyby mój ekspres padł.

..bo w drugim szpitalu w moim mieście jest jakaś bakteria i jest otwarty tylko jeden oddział ginekologiczno-połozniczy, więc ludzi multum
..Jeszcze tego samego dnia pobrali mi krew i na tym koniec.. Kolejnego dnia dnia zostałam zbadana przez ginekologa i miałam zrobione USG..w trakcie badania zakasłałam i lekarz zalecił 4 x dziennie ampicylinę dozylnie na tę moja infekcję i wiecie co?? Na tym moja kuracja sie skończyła!!
Nie zostałam zbadana ponownie przez lekarza w trakcie pobytu w szpitalu,wiec nawet nie wiem czy moja szyjka nadal się nie skraca i czy rozwarcie nie postepuje!
Jeszcze wczoraj na porannym obchodzie poprosiłam ordynatora o kontrolne UGS to stwierdził ze nie ma takiej potrzeby! NO ŻESZ KUR**..CZY JA TAM SIĘ POSZŁAM LECZYC NA KASZEL??!!Paranoja!!
Upominała się o zbadanie,wiec lekarz łaskawie przyszedł o 23 i zrobił jej USG (przyjęta do szpitala była ok 13 w południe),ale wczesniej zapytał:" CZY COS PANIĄ NIEPOKOI"?? ŚMIECH NA SALI!!