kalcha
Fanka BB :)
Taka_ja 

i jeszcze raz szok!!!!!! Przepraszam że spytam czy to napewno był spital???? Normalnie w głowie mi się to nie mieśći. Czytałam i z linijki na linijkę coraz szerzej oczy otwierałam ze zdziwienia żę takie rzeczy mają miejsce jeszcze na takim oddziale. Z tym gronkowcem to już przesazdzili, nie wspominająć o leczeniu kaszlu na ginekologi...
Najważniejsze że już jesteś w domu!!! Mam nadzieję, że ani Ty ani żadna z nas nie będzie musiała czegoś takiego już przechodzić. To jakaś paranoja. Cieszę się że wróciłaś a do 16 już nie daleko więc wszystkiego się dowiesz.

i jeszcze raz szok!!!!!! Przepraszam że spytam czy to napewno był spital???? Normalnie w głowie mi się to nie mieśći. Czytałam i z linijki na linijkę coraz szerzej oczy otwierałam ze zdziwienia żę takie rzeczy mają miejsce jeszcze na takim oddziale. Z tym gronkowcem to już przesazdzili, nie wspominająć o leczeniu kaszlu na ginekologi... Najważniejsze że już jesteś w domu!!! Mam nadzieję, że ani Ty ani żadna z nas nie będzie musiała czegoś takiego już przechodzić. To jakaś paranoja. Cieszę się że wróciłaś a do 16 już nie daleko więc wszystkiego się dowiesz.
) wynajmowaliśmy kawalerke przez 1,5 roku, jak szłam ogladac to nie mogłam sie doczekac, a jak tam weszłam i zobaczyłam ją, odrazu powiedziałam ze bierzemy, nawet o cene nie zapytałam, chciałam już mieszkac sama z moim S i miec spokój, no ale teraz ja nie pracuję więc musimy sie męczyc tu.