reklama

Wrzesień 2010...

a mnie naszło na najzwyklejszą mortadelę, ale nie mogłam wczoraj nigdzie kupić... więc bedzie .. schabowy, młode ziemniczki i młoda kapustka zasmażana.. właśnie idę szatkować..zupke mam z wczoraj

a i Kernus gratuluję wizyty.. ale Dzidzia duuuuuuuża.. :-)

reklama
Justyna trzymam kciuki by wszystko z mieszkaniem wypaliło:-)

Taka_ja normalnie nóż się w kieszeni otwiera. To jakaś paranoja:szok::szok::szok: żeby się prosić o badanie w szpitalu. Co to za lekarze:szok:

Dagna z tym mówieniem o zdradzie i nieuczciwym zachowaniu to różnie bywa. Ja jestem zdania, że nawet najgorsza prawda jest lepsza od życia w niewiedzy. Wolałabym się dowiedzieć prawdy wcześniej niż żyć z krętaczem:wściekła/y:
Justynko a ty się nie mart bo bardzo dobrze zrobiłaś, a ta dziewczyna kiedyś zrozumie, że miałaś rację. Oby tylko nie było za późno.

A ja już po malowaniu:-) I nawet się specjalnie nie zmęczyłam. Nie musiałam machać pędzlem wysoko, bo malowałam pas na dole:-)

KasikN proszę podaj przepis na te gołąbki bez zawijania:-) Narobiłyście mi na nie takiego smaka że hej:-)

A i może macie jakiś sprawdzony przepis na ciasto drożdżowe z owocami bo mam na nie taką chcicę a jesstem antytalenciem pieczeniowym więc nie chcę się obejść smakiem na widok kolejnego w moim wykonaniu zakalca:-)

Hejka Brzuchatki!

Na poprawę nastroju dla was załączam śmieszne pozy mojego psa.
W tym cieple to i jemu palma odbija...
Zobacz załącznik 262330Zobacz załącznik 262331
Ja się rozpływam normalnie, choć na dworze wiaterek i chmury.
Poszłabym na spacer, ale obawiam się,że mnie deszcz złapie.
Hihi... jak miałam psa też robił takie pozy. Można się posikać. A jeszcze jak czasami mu się coś śniło i majtał łapami jakby gdzieś biegł :-)

jeny :szok::szok:dziewczyny ,dopiero do mnie dotarlo co mi moj gin do mnie powiedzial ze mam sie szykowac do porodu miedzy 7 a 14 sierpnia,kurcze blade to juz niedlugo tzn 36-37tc:shocked2:aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dco za refleks mam a ja jeszcze do niego ze zcisne nogi i nie puszcze :-D
SERIO tak Ci powiedział. No to rzeczywiście już całkiem niedługo :szok:

czesc dziewczynki.....
oo widze ze poruszylyscie sprawe karmienia piersia.... ja tez sie ostsanio zastanawiam jak to bedzie chyba na dwa cycki nie wyrobie.... a jak slysze te rady moich kolezanek szczegolnie jednej ...."no wiesz glupia jestes ze nie chcesz karmic" ( ona nie rozumie slowa nie chce i nie wiem czy bede zdolna fizycznie po cc i przy blizniakach( pozatym sama karmila core tylko miesiac a teraz karmi malego juz 3/4 mce i sie chwali jaka to ona matka polka):wściekła/y::-() to mi sie przykro robi ze zla matka bede nie karmiac maluszkow.....
a woogle to ostatnio mam takie glupie mysli ze za malo kocham i rozmawiam z brzuszkiem i wogle jakos tak dolek psychiczny:-(:-(:-(:-(
Dziwi mnie, że w dzisiejszych czasach gdzie akceptowana jest np. wolność seksualna, dziwaczne wyznania i inne odchyły taki problem robi się z tematu "karmienie piersią". To decyzja każdej z nas i koniec. Ja sama mam ambitny plan karmić piersią ale słyszałam takie historie o poranionych sutkach, że jeśli nie dam rady to przejdę na butelkę i tyle. Sama jestem dzieckiem butelkowym i nigdy by mi nie przyszło do głowy posądzić mame o to, że mnie dostatecznie nie kochała albo podobne bzdury....

kerna no, naprawdę duża dziewuszka :tak:
gaja23 super, że skurcze minęły!

Ja wczoraj byłam na mieście i kupiłam sobie stanik do karmienia a właściwie 2 bo były w jednym opakowaniu w C&A. Niby miałam kupić o rozmiar miseczki większy niż mam ale ten co mam też miał sporo fałd materiału i doszłam do wniosku, że jeszcze ze dwa cyce do niego wejdą i wzięłam go.

Czy ja pisałam już jak było we wtorek u lekarza? Chyba nie. Wszystko w porządku. Ginka bardzo zadowolona. Tylko jak wymacać główki nie umiała to złapała za USG ale zaraz jej się pokazała.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie.

No i Niemcy przegrali... no cóż. Hiszpanie byli naprawdę lepsi i tyle.

Pozdrawiam!

Marta ja miałam bardzo podbny sen...ale nie paluszków miał za duzo tylko całych konczyn górnych....dodatkowa pare.
A co do wcinania postów..to Ctrl+z i to co napisałysmy a nam wcieło powróci, pod warunkiem ze tylko tekst nam wcieło.
Ja zupke dzis gotuje z młodych warzyw , dorzuce fasolke szparagową...mniammm

Niestety nie tylko tekst :D Widzę, że sen faktycznie podobny... Wrrr ;P

agusska - witaj wrocławianko! :-)

Marta z której części Wrocławia jesteś?

A ja dziś mam na obiadek zapiekankę makaronową z warzywkami i kiełbaską i zupkę warzywną z tortolini:-)
Wszystko już przyszykowane więc teraz pełen relaks:-)

Dziewczynki, która mnie oświeci co się stało z Pysią bo jakoś nie mogę się dogrzebać do jej ostatniego posta. Co się stało?:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam dzis obiad z glowy.. Moj K. wpadl w przerwie pracy do domu - zrobilismy sobie byczą jajecznice z mloda cebulka i wedlinka, do tego stos kanapek :-D W liedlu wypatrzylam dzis arbuzy w przyzwoitej cenie, ale nie chcialam dzwigac - wiec wysle chlopa po niego, bo blisko mamy :-)

aha - od dwoch dni robie sama kawe mrozona: filizanke mleka do sloiczka, lyzka kawy rozpuszczalnej, lyzka cukru. Zakrecam, mieszam, trzacham zeby wszystko wymieszac i wywolac pianke :-) wlewam do szklanki z kostkami lodu i slomeczka.. pysznnnaaaaa ;-) Polecam!

Mamuskom, ktore maja dzis wizyty - zycze powodzonka.

85justyna, agusska, Trixi, KasikN82- dziękuje bardzo.
Beniaminka – dzięki :) Mam nadzieje ,ze wrócę w „dwupaku” hehe
Saraa – dzięki ,mam nadzieje ,że rzeczywiście później łatwiej będzie przychodziła małemu nauka ,niech ma coś z tych moich egzaminów :)
Dagna – pamiętam o Was o to ,to się nie martw :) Normalnie jesteście jak nałóg :)
Onionek – No ja miałam obawy, co do lotu ale moja lekarka mnie uspokoiła i powiedziała ,że póki się dobrze czuje mam korzystać ,a jak by się coś działo to akurat tam gdzie lecę to ma znajomego więc się mną zajmie. Więc lecę wypoczywać :)
taka_ja – fajnie ,że już wróciłaś. Teraz odpoczywaj i już się nie stresuj tym wszystkim
Ja uciekam bo o 15:30 mam samolot. Trzymam za Was kciukaski by Was problemy omijały i bym po powrocie zastała same dobre wieści . Miłego dnia piękne!

reklama
Korba trzymam kciuki za udaną podróż:-)

Justynka dzięki za oświecenie.

PYSIA nie wygłupiaj się przecież wiadomo, że wszystkie czytamy Twoje posty. Jest nas tak dużo i czasami naprawdę ciężko odnieść się imiennie do wypowiedzi wszystkich

Nie wygłupiaj się i wracaj!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry