Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

żeby się prosić o badanie w szpitalu. Co to za lekarze

Hihi... jak miałam psa też robił takie pozy. Można się posikać. A jeszcze jak czasami mu się coś śniło i majtał łapami jakby gdzieś biegł :-)Na poprawę nastroju dla was załączam śmieszne pozy mojego psa.
W tym cieple to i jemu palma odbija...
Zobacz załącznik 262330Zobacz załącznik 262331
Ja się rozpływam normalnie, choć na dworze wiaterek i chmury.
Poszłabym na spacer, ale obawiam się,że mnie deszcz złapie.
SERIO tak Ci powiedział. No to rzeczywiście już całkiem niedługojenydziewczyny ,dopiero do mnie dotarlo co mi moj gin do mnie powiedzial ze mam sie szykowac do porodu miedzy 7 a 14 sierpnia,kurcze blade to juz niedlugo tzn 36-37tc
aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za refleks mam a ja jeszcze do niego ze zcisne nogi i nie puszcze
![]()

Dziwi mnie, że w dzisiejszych czasach gdzie akceptowana jest np. wolność seksualna, dziwaczne wyznania i inne odchyły taki problem robi się z tematu "karmienie piersią". To decyzja każdej z nas i koniec. Ja sama mam ambitny plan karmić piersią ale słyszałam takie historie o poranionych sutkach, że jeśli nie dam rady to przejdę na butelkę i tyle. Sama jestem dzieckiem butelkowym i nigdy by mi nie przyszło do głowy posądzić mame o to, że mnie dostatecznie nie kochała albo podobne bzdury....czesc dziewczynki.....
oo widze ze poruszylyscie sprawe karmienia piersia.... ja tez sie ostsanio zastanawiam jak to bedzie chyba na dwa cycki nie wyrobie.... a jak slysze te rady moich kolezanek szczegolnie jednej ...."no wiesz glupia jestes ze nie chcesz karmic" ( ona nie rozumie slowa nie chce i nie wiem czy bede zdolna fizycznie po cc i przy blizniakach( pozatym sama karmila core tylko miesiac a teraz karmi malego juz 3/4 mce i sie chwali jaka to ona matka polka):-() to mi sie przykro robi ze zla matka bede nie karmiac maluszkow.....
a woogle to ostatnio mam takie glupie mysli ze za malo kocham i rozmawiam z brzuszkiem i wogle jakos tak dolek psychiczny:--
-
-(

Marta ja miałam bardzo podbny sen...ale nie paluszków miał za duzo tylko całych konczyn górnych....dodatkowa pare.
A co do wcinania postów..to Ctrl+z i to co napisałysmy a nam wcieło powróci, pod warunkiem ze tylko tekst nam wcieło.
Ja zupke dzis gotuje z młodych warzyw , dorzuce fasolke szparagową...mniammm

Dziewczynki, która mnie oświeci co się stało z Pysią bo jakoś nie mogę się dogrzebać do jej ostatniego posta. Co się stało?![]()
W liedlu wypatrzylam dzis arbuzy w przyzwoitej cenie, ale nie chcialam dzwigac - wiec wysle chlopa po niego, bo blisko mamy :-)