reklama

Wrzesień 2010...

Ja zmykam już.
Coś ostatnio mało kto chyba moje posty i odpisuje na nie.Widać moje posty są nudne jak flaki z olejem i nie warto na nie odpisywać.:-D
Nie będę wam tu zanudzać.
Poczytam was od czasu do czasu.
Trzymam kciuki za każdą z osobna, aby wsio było ok co najmniej do końca sierpnia.
Papasie...

reklama
oj Pysia!!!!nie zaczynaj:))))
Ty jestes tutaj, jak taki staly element a, ze czasem bez odpowiedzi...coz kazdej z nas sie to trafia:)ja czasami jak nadrobie caly dzien , to za nic nie pamietam, co ktorej odpisac!pamietam problem, ale nie kojarze z imieniem!i nie chce strzelic gafy!choc juz mi sie trafilo;(wiec sie nie dasaj, nie po to masz szybszy, lepszy internet, zeby teraz z niego niekorzystac:))))
poza tym, dla niedoswiadczonych Mamus, jak ja, jestes istna skarbnica wiedzy!takze, nie strasz!nie zrobisz nam tego:)))

Ja zmykam już.
Coś ostatnio mało kto chyba moje posty i odpisuje na nie.Widać moje posty są nudne jak flaki z olejem i nie warto na nie odpisywać.:-D
Nie będę wam tu zanudzać.
Poczytam was od czasu do czasu.
Trzymam kciuki za każdą z osobna, aby wsio było ok co najmniej do końca sierpnia.
Papasie...

Pysia na moje też nie każdy odpowiada....i ja przyznam też nie na każdy odpowiadam,ale czytam!!!:tak:nie odchodż bo będzie mi smutno....a tak to twój piesek dostaje jobla jak moje koty.... Junior i niunia+maryec 2010 002.jpgkwiecień 2010 002.jpg

Gizela dziękuje bardzo kochana , szczerze to ja tez wolałabym iść do lekarza tutaj na miejscu ale zobaczymy co mi powie jutro gin.....
Gizela a jak myslisz rosół moge jeść?? bo chciałam zrobic jutro na obiad a [pisałyście że makaron i marchewka to tak nie koniecznie....

Ja jadam czasami na obiad makaron z sosem pomiod. lub zupę pomidor. z makaronem i po 2h mam w normie cukier....mnie rośnie właśnie na czczo gdy nic nie jem....
Wiec talerz rosołu myślę,że aż tak nie podniesie cukru-gorzej jak zjesz 10Xrosół z makaronem.....:baffled:

jeny :szok::szok:dziewczyny ,dopiero do mnie dotarlo co mi moj gin do mnie powiedzial ze mam sie szykowac do porodu miedzy 7 a 14 sierpnia,kurcze blade to juz niedlugo tzn 36-37tc:shocked2:aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dco za refleks mam a ja jeszcze do niego ze zcisne nogi i nie puszcze :-D

jeny :szok::szok:dziewczyny ,dopiero do mnie dotarlo co mi moj gin do mnie powiedzial ze mam sie szykowac do porodu miedzy 7 a 14 sierpnia,kurcze blade to juz niedlugo tzn 36-37tc:shocked2:aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dco za refleks mam a ja jeszcze do niego ze zcisne nogi i nie puszcze :-D

Hehehe dobra jesteś że w ogóle się zorientowałaś ;-) A tak w sumie to faktycznie coraz bliżej dla nas wszystkich :)

reklama
Hehehe dobra jesteś że w ogóle się zorientowałaś ;-) A tak w sumie to faktycznie coraz bliżej dla nas wszystkich :)

oj nic nie mow ja jestem ostatnio taka zakrecona ze bylam zalatwiac sprawy w urzedzie i babka sie pyta o moja date urodzenia a ja do niej ze zapomnialam i stoje taka zielona urwana z choinki a babka myslala ze sobie z niej jaja robie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry