Pyśka, a chcesz paskiem dostac w ten opalony tyłeczek ? Co za bzdury opowiadasz, jestes naszą skarbnica wiedzy, super koleżanką i wrześnióweczką- i proszę mi tu nie opowiadac takich rzeczy

:-)
A psinka, rewelka, lubie jak pieski i kotki tak lezą jak ludzie- luzaki i tyle :-)
Asiek1000 z owocowymi jogurtami lepiej ostrożnie, bo to masa cukru, ale ja jem takie greckie naturalne , sa geste bardzo i jem je z owocami co sama pokroję, bez cukru , ewentulnie posypie lekko fruktoza( kupuje w Kauflandzie ) I mozna go wiecej zjesc, bo ladnie trzyma poziom cukru, a nie dzwiga jak slodki deserek jogobella czy inny. Z unikaniem tluszczu nie przesadzaj, ja tak zrobilam na poczatku i mocno chudlam- a to nie jest dobrze w ciąży, sama wiesz. Dlatego teraz odjadam majonez na serek, czy jajka, jem tez kabanoski czasami czy cielece parowki.Lepiej ograniczy cukier bialy i biale pieczywo i to najlepiej widac wtedy jak cukry spadna.
Co do rosolku, to ja wcinam i lubie, tyle ze minimalnie makaronu, a teraz kupuje dla siebie makaron razowy z Lubelli - taki ciemny jest i smaczny bardzo. Tylko ciezko go kupic. Ale maka ciemna tak nie dzwiga cukru. Rosol tez mozesz zjesc z ryzem czy jednym kartoflem, zamiast makaronu. Cos wykombinujesz. ja jem juz prawie normalne obiady jak mój P> z tym, ze gotuje do kazdego obiady brukuły czy kalafior i polewam to lyzka jogurtu z czosnkiem sobie robie, i duzo tego jem, do tego druga surowka z np kapusty mlodej, czy marchwi surowej, czy ogórki zielone tez z jogurtem. I cukier po 2 h jest niziutki, a jestem mega najedzona. Gotuje czasem sobie osobno do 2-3 ziemniakow rybe na parze mrozona i doprawiam fajnie i calkiem to dobre :-)
Lody jak jem na deser, to najlepiej mi wychodzi cukier jak zjem je od razu po zdrowym obiedzie- czyli te brokuly i inna zielenina i wtedy te lody sie jakby wpisza w caly indeks i wychodzi Ok, jak zjem lody tak osobno - to cukier jest wyzszy. Jedz pozna kolacje( 22-23) , nawet na sile- jedna kromke ciezkiego ( mokry, ciemny, ziarnisty) z chuda wedlinka i pomidorem np. To rano cukier jest GIT.
witam dziewczynki,
melduje ze wizyta u gina przebiegla pomyslnie ,szyja mocno trzyma ,synek rosnie i wazy juz 1721g a ja z waga na minusie 800g ale to przez ta paskudna niedoczynnosc tarczycy

,chociaz moj doktorek mowi zebym sie modlila i do 36 -37 tc donosila:-(
dzien jakis ponury dzis lece robic jedzonko dla mojego S,
milego kobitki[/QUOT
no to duzy synus moja niunia 4 dni temu ważyła 1300, nie martw sie kochana już tak daleko zaszłaś, że musi być dobrze nie ma innej opcji..
Emilka, ale synus juz duzy :-) Super! Rzeczywiscie, ale ten czas nam leci....Jednak minimum ten miesiac jeszcze czekaj! :-)
[B
Ale u mnie juz chlodzik.. popadalo, ciagle wieje chlodny wiatr.. Zjadlam mnostwo czeresni i pistacji..
Pysia na moje też nie każdy odpowiada....i ja przyznam też nie na każdy odpowiadam,ale czytam!!!

nie odchodż bo będzie mi smutno....a tak to twój piesek dostaje jobla jak moje koty....
Zobacz załącznik 262364Zobacz załącznik 262365
Gizelko, super masz te kociaki, ale wygodnickie, sama szlachta :-)
Onionku, i ja dzisiaj po drodze od kumpeli kosmetyczki wstapilam do Lidla, i kupilam pistacje, a co ;-) Mam podskubywac orzeszki na zachowanie cialka, hihihi. I kupilam, tamdam.... - kocyk mieciutki jak kaczuszka w kolorze zółtym, i spiworek różowy na 70 cm do spania, sliczne mieli te rzeczy.
Whitney, ja mam termin na 19-20 wrzesien, ale jak Julcia bedzie tak zwlekac jak moj synus to pewnie urodze 26-27 wrzesien :-) Zobaczymy, byle nie wczesniej niz trzeba :-)