reklama

Wrzesień 2010...

Hausfrau Ja bylam dzisiaj sie pytac u mojej pediatry i tak mi powiedzala, ze mam przyjsc po porodzie tylko w szpitalu podac jej adres. A to dzieciatko twojego kolegi bylo noworodkiem?
Mb1 ja tez mam usg co wizyte a jak lezalam w szpitalu robili codziennie. Wie co lekarz to inna opinia.

reklama
Asiek - glowa do gory, przejdziesz na dietke i bedzie cacy ;-)

Pysia - gratuluje udanej wizyty,

Dagna- ale z Ciebie obrotna babka, ja ledwo obiad zrobilam i musialam sie klasc.. Moze wpadnij do mnie posprzatac lazienke itp.. :-)

W koncu popadalo YUPPIIIIIII - wieje z okna milym chlodkiem.

Nie musisz do niego dzwonic , bo on ma obowiazek cie przyjac, musisz tylko wiedziec do kogo chcesz nalezec i w szpitalu podac adres.

Mb1 masz racje ja tez chcialam wczesniej robic, ale mi odradzono. A mysle ze przy normalnym sniadaniu nie zjadamy 75mg glukozy i ciezko jest jednorazowo tyle zjesc. Wiec jest to tylko test obciazeniowy i nie dokonca swiadczy o cukrzycy tylko o nietolerancji..

A apropo badan obowiazkowych w ciazy mialyscie robione chlamydie? Bo tutaj to swiety obowiazek i powtarzaja jeszcze raz przed porodem?

Ja pierwszy raz o czymś takim słysze. Oczywiśćie nie miałam robionego tego badania. Jak widać co kraj to obyczaj nawet co lekarz

Hausfrau Ja bylam dzisiaj sie pytac u mojej pediatry i tak mi powiedzala, ze mam przyjsc po porodzie tylko w szpitalu podac jej adres. A to dzieciatko twojego kolegi bylo noworodkiem?
Mb1 ja tez mam usg co wizyte a jak lezalam w szpitalu robili codziennie. Wie co lekarz to inna opinia.
Tak, chodziło o znalezienie pediatry po porodzie.
A apropo badan obowiazkowych w ciazy mialyscie robione chlamydie? Bo tutaj to swiety obowiazek i powtarzaja jeszcze raz przed porodem?
Miałam robione to badanie.

nie odpowiedziały mi Dziewczynki, ale już sobie tosia znalazła, ze moje drętwienie i ból rąk jest normalny w ciąży.. samodzielna tosia :-)
właśnie gotuję fasolkę szparagową i niedługo sobie pojem :-) wieczorkiem pojedziemy do tej lekarki.. oby nas przyjęła..
ale duuuuchota...

Tosia mi tez dretwieja szczegolnie w nocy
Ja pierwszy raz o czymś takim słysze. Oczywiśćie nie miałam robionego tego badania. Jak widać co kraj to obyczaj nawet co lekarz
Okazuje sie , ze co 10 mloda osoba w Niemczech ( wedlug jakis tam badan statystycznych ) jest zarazona chlamydiami i przy naturalnym porodzie moze zarazic dziecko. Coreczka mojej znajomej miala zaraz po porodzie chlamydiowe zapalenie pluc.
Wprost 24 - Bakterie seksu

Ostatnia edycja:
na szczęście nic mi nie puchnie, ale nad ranem ręce mi cierpną i cholernie bolą.. co to może być?

całusy laski

mi tez cierpna palce, jak rozruszam to jest oki ale mam tak kilknascie raazy dziennie i skurcze lydek nad ranem:baffled:
oj lepiej czuc to sie bedziemy juz jak urodzimy...a wtedy dojdzie chroniczne zmeczenie i niewyspanie:-p

reklama
witam dziewczynki,
melduje ze wizyta u gina przebiegla pomyslnie ,szyja mocno trzyma ,synek rosnie i wazy juz 1721g a ja z waga na minusie 800g ale to przez ta paskudna niedoczynnosc tarczycy:wściekła/y: ,chociaz moj doktorek mowi zebym sie modlila i do 36 -37 tc donosila:-(

dzien jakis ponury dzis lece robic jedzonko dla mojego S,
milego kobitki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry