reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Olgadom moja dzidzia tez tak jest ulozona. Pani doktor powiedziala mi, ze istnieje bardzo male prawdopodobienstwo zeby sie odwrocila, ale zebym porozmawiala jeszcze z polozna. U mnie poleca sie tez akupunture:szok:
Dzis ide na zajecia dla kobiet w ciazy. Jesli bedzie prowadzila polozna to sie zapytam, a jak nie bedzie jej w tym tygodniu, to na pewno bede wiedziala za tydzien.
Dziewczyny u mnie dzis o wiele przyjemniejszy dzien. Jest upal, ale wieje, wiec sie tak nie odczuwa.
A mnie znow zgaga pali:-( A zjadlam tylko dwa plasterki pomidora na sniadanie:-(

No ja generalnie nie wiem do końca jak z tym ciśnieniem jest ale w artykułam ciążowych jest napisane że w trakcie upału ciśnienie sie podnosi - bo ja tez słaba jestem generalnie ale nie wiem czy to sprawa ciśnienia niskiego czy też wysokiego już na tym etapie ?

A co do jedzenia to też na śniadanie 2 banany i teraz skibka chleba wciśnięta z kakao, nie chce mnie sie jeść również

Olgadom moja dzidzia tez tak jest ulozona. Pani doktor powiedziala mi, ze istnieje bardzo male prawdopodobienstwo zeby sie odwrocila, ale zebym porozmawiala jeszcze z polozna. U mnie poleca sie tez akupunture:szok:
:-(

Ja w poprzedniej ciazy mialam przepisany zabiegi z akupunktury w celu obrocenia dziecka i sluchajcie po dwoch zabiegach pomoglo, maly obrocil sie. Akupunktura to wogole fajna sprawa mialam w ten sposob leczone bole kregoslupa w ciazy i rowniez przeszly jak reka odjal.

hmm a mi się wydaje że dzidzia może jeszcze smaiło się obrócić , moja pierwsza córcia dopiero w 32 tygodniu zanurkowała :)

najadłam się czereśni i cukier po godzinie 92- wiec suuuper, zaczynam ujarzmiać tą cukrzyce :) tyko z rana wyniki mi wysokie wychodzą.....

moj synek praktycznie caly czas jest ustawiony glowka w dol, tak mowia lekarze i usg!wiec jesli czuje takie dziwne wybrzuszenia w oklicy pepka, tzn. ze dupcie Mamie wypina?:)

Alcia zapewne się wypina :)))

piszecie o skurczach i bólach, mnie w 2 trymestrze ciągle dól brzucha bolał a teraz wszystko mineło, czasem tylko brzuch mi sie stawia ale zupełnie bez bolesnie...

znów PADA , jakie cudne powietrze :))) jak komus za gorąco zapraszam do siebie :))))

Ja nie mam skurczów, albo po prostu są tak słabe, że ich nie odczuwam :) Ja też chcę, żeby popadało... A u mnie taki skwar, że ciężko wytrzymac...

wow..przeszla burza i popadalo..powietrze troche lepsze ale znowu swieci slonce.

alcia moj synek tez ulozony glowka w dol i tak samo jak Ty mam wybrzuszenia w ok pepka..hehe

reklama
Karolinkare powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte

Mam jeszcze takie pytanko do mam, które mają ułożenie miednicowe/pośladkowe : czy znacie i wykonujecie jakieś ćwiczenia żeby przekręcić maluszka???

mi się zdaje że z tymi ćwiczeniami można jeszcze spokojnie poczekać do 35-36 tygodnia... chociaż chyba któraś z naszych wrześnióweczek takie ćwiczenia wykonywała w ciąży ale nie pamiętam która i od którego tygodnia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry