Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KAROLINKARE Ciesze sie ze wszystko w porzadku
PYSIA I KERNA DAJCIE ZNAK ; ZE U WAS WSZYSKTO DOBRZE
Gratulacje!!!!
Kciuki za starszaka zacisniete.
A ja juz po wizytce, maly wazy juz 1820g ( taki sredni) , za zadne skarby nie dal sobie zajrzec miedzy nozki. Wyniki badan ksiazkowe, KTG tez w porzadku, zadnych skurczy nie ma, serduszko bije super, i dzidzius poruszal sie 14 razy na 20 min. Dzis dostalam od Ginki fajne prezenty i probki ,myjke z Frotee do cialka dla dziecka ( niestety bialo-rozowa), probki roznych kremow na rozstepy, witaminki dla kobiet karmiacych,. Mam juz skierowanie na cesarskie ciecie, musze tylko jechac do szpitala i ustalic termin.
Dla mam z Niemiec podaje adres gdzie bezplatnie mozna sie zameldowac i tez dostaniecie cala mase prezentow. Dostalam ten adres dzis od mojej Ginki.
Babilu::Guides
dziewczyny ratujcie miałam robiony wymaz z pochwy i odbytu i okazało się że mam paciorkowca boje się wy też robiłyście te badania
A ja odebrałam wyniki badań i hemoglobina poniżej normy, do tego w moczy śladowe ilości białka, podwyższone leukocyty, nieliczne erytrocyty świeże i nabłonki płaskie. Mam nadzieje , że to nic złego bo jak z Miłoszem miałam śladowe il białka to antybiotyk musiałam brać![]()
No ale jestem dobrej myśli, że ginka stwierdzi że jest ok![]()
Ciao
uff jak gorąco
JA niemalże cały dzień na tarasie z nestea z lodem, byłam też na basenie super się schłodziłąm....
Pojechałam też do Lidla aby zakupić tamtejsze tabsy do zmywarki bo Onionek pisał ,że nie ma różnicy z tymi drogimi i faktycznie nie ma po co przepłacać.
Karolnkare suuuper, znów się okazało że usg to tylko tępa maszyna.
Pozdrawiam dziewuszki

Co do wizyty to kamień z serca
A jeszcze jakiś czas temu była skrócona.. Z radości umyłam dwa okna:-)