Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kobitki.
I nastepny dzien meczarni Nas czeka w tych upałach. Nie wiem jak Wy ale ja juz nie wyrabiam.
W dodatku wczoraj po południu i wieczorkiem czesto twardniał mi brzuch i nie wiem co robic. Czy dzwonic do gina i przyspieszyc wizyte, czy czekac jeszcze tydzien, do planowanej wizyty. Dzidzia tez jakos mniej bryka, i troche sie martwie.
Ania naprawde współczuje przezyc w szpitalu. Tylko dziwie sie, ze piszesz ze dzieci razem z dorosłymi, to nie ma chirurgii dzieciecej?
Kalcha powodzonka na konsultacji, oby wsio było ok
Dagna tez nie cierpie jak leci woda z nochala. Tez mam wizyte za tydzien, i o ile nie przełoze na wczesniej, to razem bedziemy sie stresowac (ja na pewno)
Dziewczynki, co ile teraz macie wizyty? Bo ja nadal co 3 tyg., ale jakos mi sie dłuzy.
ja na początku miałam co 4 tyg, teraz co 3.
a kiedy macie to ostatnie poważne badanie usg w ostatnim trymestrze? ja wprawdzie mam co wizytę ale takie na odbal, teraz jestem umówiona 23 na 3/4 d i nie mogę się doczekać widoku córci , poza tym w tym dniu mój P kończy 30 lat.
Miłego dnia i udanych wizyt zycze![]()
Wiesz faktycznie, wczoraj robiłam większe zakupy i mleko, jogurty, kefiry, sery górowały w koszyku, chyba ser żółty ma dużo wapnia.Kasik to masz super lekarzaJak jest wsio ok to mi sięwydaje bez sensu tak często chodzić
Moja ginka też na urlopie do 2 sierpnia wiec kulam się jakoś bo nie mam innego wyjścia przecież. Mam nadzieję, że przenoszę ten 8m-c i będzie luz. Ale boli niemiłosiernie przy wstawaniu, chodzeniu, kucanie czy schylanie się jak u 90-cio latki. Wiem, że narzekam ale nie mam komu;-) Michałą jakos to nie interesuje
anja katastrofa normalnie..uważaj na siebie i połóż się...weż chłodny prysznic..
jeszcze mam pytanie co do naszej listy. Bo mamy tam sporo dziewczyn bez określonej płci...zostawiamy tak listę??????
I kolejne pytanie.
wiecie, że w ostatnim trymestrze maluszki ciagną z nas wapno na swoje kosteczki...jak sobie radzicie z brakiem? Faktycznie zajadacie dużo nabiału?? Bo zauważyłam po sobie, że wapno ze mnei ucieka..zresztą to samo powiedziała dentystka, zęby mi lecą okropnie. Podobno kilka szklanek mleka trzeba wypić żeby zaspokoić dzienne zapotrzebowanie.....
Kerna to dla tego mam taką chcice na nabiał... nawet nie wiedziałam....
Ja też mam 28.hejka dziewczynki
spadam do pracy milego dnia Wam zycze
Kerna uwazaj na siebie i oby jak najszybciej 8 nam zlecial
a co do wizyt to ja tez mam co 4 tyg,nastepna 28 lipca

Kasik to masz super lekarzaJak jest wsio ok to mi sięwydaje bez sensu tak często chodzić
Moja ginka też na urlopie do 2 sierpnia wiec kulam się jakoś bo nie mam innego wyjścia przecież. Mam nadzieję, że przenoszę ten 8m-c i będzie luz. Ale boli niemiłosiernie przy wstawaniu, chodzeniu, kucanie czy schylanie się jak u 90-cio latki. Wiem, że narzekam ale nie mam komu;-) Michałą jakos to nie interesuje
.

Chyba ze to nieuniknione to trudno.

Bo ja ogladałam ostatnio program w tv i tam mówili, że właśnie jak jest dużo tłuszczu to gorzej sie wchłania wapń no i wiadomo cukier też nie pomaga. Daltego słodkie jogurty i serki odpadają. Beniaminka to jak to jest na prawdę?????????????????????????????
i kupiłam sobie szałwię. Płukałam, albo przykładałam nasączone gaziki...pomogło prawie od razu