Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
święte słowa twojej koleżankiKasik - fajnie, ze wszystko dobrzemy niedoswiadczone Mamy juz jestesmy takie panikary
))a co do porodu, tak mi powiedziala, starsza, doswiadczona kolezanka, ze bac to sie bede dopiero za dugim razem, bo juz bede wiedziala czego
![]()
ja z pierwszym dzieckiem byłam taka ciekawa jak to będzie, że nie zdążyłam się naprawdę zestresować tylko czekałam na ten okropny, rozdzierający ból o którym tyle się nasłuchałam, czekałam na ten ból i...dziecko się urodziło a bólu takiego okropnego nie było

Ja po wizycie, na szczescie wszystko dobrze, szyjka trzyma, tylko ja taka panikara jestem. Malenstwo wazy 1450g., wiec chyba za duze nie jest. Ładnie mamusi buzke pokazał, ale co ma miedzy nózkami to juz nie chciał.
minus taki, ze jeszcze sie nie obrócił, i główke ma koło pepka, i tu mi najczesciej sie brzuch wypina.
....
No i urodziłam o 8, nie bolalao mnie tak bardzo, ale to chyab dlatego,ze mała ważyła te 2770g.
. I tez juz tesknie za deszcem, ale nie takim 5-minutowym.
Kasik, fajnie,ze po wizycie wszystko oki. A maluch to jeszcze ma troche czasu do obrócenia się.
:-(..Poprostu nie mogę w to uwierzyć, nie dociera do mnie:-(..