Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem

Widze po wyprawkowym że wy już uszykowane a ja nadal w proszku. Ani nie mam pościeli ani przewijaka i kompletnie nic do szpitala:-(. Wstyd mi że ja taka zacofana
nie mam kosmetyków, rożka, materacyku do łóżeczka ani pościeli...spokojnie skrzatku mamy jeszcze czas

bez dzieci aż dziwnie było tak bezczynnie siedzieć
wiem, ze to dziwne ale moje dzieci urodziłam w 37 tyg. i nie były ani za małe ani za duże a dzieki temu że nie doczekałam terminu nie zdążyłam się stresować 
, bo silna z Ciebie kobitka. Pozdrawiam i zebys tych kłópotów miał jak najmniej.Oj, współczuję Kalache tej insuliny. Jednk jak napisałas, to cukry wysokie na czczo- moje od 70 do 90, po posiłkaxh max 120-130 i to jak tak bardZo nie poszcze ostatnio. Kurcze, pewnie ja trafiłabym do tej samej diabetolog- bo jest jedna w tej klinice dla ciezarówek, i chyba moj lekarz jaz zna, skoro tak zwlekal z wyslaniem mnie do niej. Jakby moje widziala wtedy cukry po 50 mg i to mym sotala na bank insulineRóżnie zależy co zjem ale na czczo mam zawsze powyżej 100 koło 110 albo i więcej. Po godzinie od posiłku około 140. Ale ona nie widziała tych pomiarów stwierdziła że jest źle po wynikach z krzywej gdzie po 50 miałam 181, a po 75 mieściłam się na granicy normy.
A ja sobie dobrze z deita radze, to znaczy z poziomem cikrow, wiec...po co insulina. Zdziwilam sie, ze nie obejrzala Twoich pomiarow, naprawde.Tosiu, na zwolnieniu lekarskim zaden lekrz nie podpisze badan okresowych. Najpierw po zwolnieniu l4 dłuzszym niz 31 dni, robi sie zdolnosc do pracy , i wydaje to lekarz prowadzacy a potem zakladowy, jak juz to sie ma w reku dopiero robia sie badania okresowe- mozna uzyc tych samych wynikow badan -morfologia i mocz.cM wziął urlop na moje dzisiejsze badania kontrolne, ale ja sobie pomyślałam, że po jaką cholere mam je robić skoro to są dopuszczające na stanowisko pracy a ja przecież: umowa do dnia porodu a do tego jestem zwolniona z obowiązku świadczenia pracy... więc rano zadzwoniłam na HR i im to mówię.. a urocza Pani mi na to, że mam rację.. :-) to ja mam za nich myśleć???? :-) dobrze, że się nie ostałam w specmedzie, bo bym chyba kogoś rozniosła w taką pogodę...
musze poczytać co tam u Was..
buziaki
Ooo, ale super miejsce - uwielbiam! Wlasnie od wtorku jest tam moja przyszla tesciowa- ma turnus rehabilitacyjny, czyli sanatorium, bardzo chwali to miejsce. Pieknej pogody zycze i duzo wypoczynku!Cześc Dziewczynki!
Zaglądam tylko na chwilę, niestety nie mam czasu czytać co u Was słychać,ponieważ korzystam z kafejki tylko przez chwileczkę. Ślę gorące pozdrowienia z Ustronia Morskiego - skwar i upał na okrągło, Dzisiaj cierpimy, bo wczoraj nie zachowaliśmy umiaru na słoneczku. Całuski.
Ja o dziwo ładnych parę lat temu miałam słabe zęby. No dosłownie mam je połatane jak polskie drogi ;-) ale odkąd zaczęłam od czasu do czasu używać pasty elmex to jak ręką odjął - nie mam nowych ubytków. Nie jem ani więcej serów ani nie piję więcej mleka. Teraz mam takie tabsy magnez+wapń w jednym i piję sobie co drugi dzień. Jak byłam u dentysty powiedziała, że wszystko ok.I kolejne pytanie.
wiecie, że w ostatnim trymestrze maluszki ciagną z nas wapno na swoje kosteczki...jak sobie radzicie z brakiem? Faktycznie zajadacie dużo nabiału?? Bo zauważyłam po sobie, że wapno ze mnei ucieka..zresztą to samo powiedziała dentystka, zęby mi lecą okropnie. Podobno kilka szklanek mleka trzeba wypić żeby zaspokoić dzienne zapotrzebowanie.....
O matko.... nasza pora się zbliżawpadlam tylko powiedziec ze kolejna sierpniowka sie dzis rozpakowala
:-)