Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaśnie Książe narobił rabanu, że zgubił klucze po czym po 15 min. okazało się, że klucze cały czas były w tylniej kieszeni spodni:-) Nic tylko udusić:-)
Usnęłam dopiero koło 3 i obudziłam się o 8:30.dorotko, udanego wyjazdu. Moja siostra ostatniej nocy jechała z Puław nad morze i były takie korki że od warszawy już jechali w korku, nawet klimatyzacja im zgłupiała i wysiadła. jechali 10 godzin, a w ubiegłym roku w to samo miejsce 7 godzin ;-)no ale mam nadzieję że w środku weekendu dojedziecie sprawniej. Czekamy na fotki ;-)hejka dziewczynki
wpadlam sie pozegnac na tydzien bo raczej dostepu do netu nie bede miec
jedziemy nad ranem nad morze
wracam w sobote
uwazajcie na siebie i samych udanych wizyt zycze
Agata, co do przedwczesnego to nic mi o tym niewiadomo, ale podobno rodzi się szybciej i lżej. Wolę wierzyć, że to prawda :-) a jak będzie to już niedługo sie przekonamyczesc dziewczyny... mam pytanie bo juz swiruje :-) jak widac po suwaczku dosycz niedawno urodzilam swoja coreczke:-) i tu powstaje moje pytanie zwlaszcza do mamusiek ktore byly badz sa w podobnej sytuacji czy faktycznie jest ryzyko przedwczesnego porodu porodu??? bo juz tak sie nasluchalam ze glupieje!!!!ponoc ze duzo wczesniej mozna urodzic i ze o wiele szybszy porod(to by mi pasowalo)z racji malego odstepu czasu miedzy porodami...jak wy dziewczyny sadzicie i co wiecie na ten temat...z gory dziekuje:-)

Melduję, że we Wrocławiu też padaI temperatura spadła do 25 stopni!!!
Jest czym oddychać!