• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2010...

ja tez sie Pysiu nastawiam na oxy nie ma co sie łudzic ze bedzie inaczej, mam nadzieje ze już za 4 dni bede tulić swoją kruszynkę,chyba ze lekarze stwierdzą inaczej i bedą mi kazać lezec na patologi do momentu ukończenia 42 tyg ,ale wierze ze moja położna coś zaradzi,mam taką cicha nadzieje;-)

A moje córki juz chyba przestają wierzyć w to ze ich siostra zamierza kiedyś wyjść na ten świat ( hahahahaha)
OJ DZIEWCZYNY MÓWIE WAM!!!! ALE MAM DZISIAJ DZIEŃ NA NARZEKANIE ,WŁASCIWIE OD KILKU DNI TRZYMA MNIE TAKI STAN BRĘCZĄCEJ BABY!

reklama
Oj ja to dopiero marudze-moj wzial Besia i pojechali quadem pojezdzic,to teraz wam ponazekam haha

jeszcze mnie przeziebienie od wczoraj zlapalo-ja juz na skraju wytrzymalosci jestem a tu do terminu jeszcze az 8 dni!!!

Cześć wszystkim!
Właśnie wróciłyśmy z usg bioderek i wszystko ok. Kontrole mamy za 6-8 tygodni. Musimy Małej zakladać na noc pieluche flanelową na pampra żeby nóżki miała jak u żaby bo tym zapobiegniemy ewentualnym odkształceniom. A lekarz jest wart tej stówy za wizyte bo nie dość że super ma podejście to jeszcze wszystko wytłumaczy spokojnie.

Dziewczyny moje kochane nie rozpakowane jeszcze troche cierpliwości i będzie Wam dzidziuś hałasował w domkach.

Miłej soboty!!!

Oj ja to dopiero marudze-moj wzial Besia i pojechali quadem pojezdzic,to teraz wam ponazekam haha

jeszcze mnie przeziebienie od wczoraj zlapalo-ja juz na skraju wytrzymalosci jestem a tu do terminu jeszcze az 8 dni!!!

Olcia do terminu jeszcze 8 dni a wyobraz sobie 14 dni po terminie masakra poprostu!!!!(hahahaha),to jest nas dwie narzekające a co tam jak narzekać to na całego.

Skrzacie to swietnie ze zadowolona z wizyty i wszystko ok,z tego co pamietam to gdzies koło panoramy prywatnie jechałaś??? dobrze kojarze??? a dlaczego nie poszłaś na 28 czerwca czyżby długie terminy???

musze wam powiedzieć ze brzuszek mnie troszke pobolewna i od godziny siedze i go masuje moze pobudze macice do skurczy,zobaczymy co z tego bedzie

Ostatnia edycja:
hej Kobietki:)

ja tez w dwupaku, nic sie nie zmienia....tylko katar mnie bierze, juz inhalacje zaliczylam...
a mokro - sluzowato- glutowato tez jest...no i co z tego?nic....ale co ma byc, to bedzie...
fajnie sie czyta Mamusie, ktore juz maja Dzidzi z soba:)
i wspieram duchowow te z problemami....musi byc dobrze:)

Dagna - jak jeszcze masz sile okna myc, to nie jest zle;)

Gosia - mysl pozytywnie!duzo wiecej nie mozesz...

ja tez chce bole reumatyczne:))))a z drugiej strony, taka sie czuje zmeczona, ze nie wiem czy bede miala sile rodzic...ale nie siedze w domu i nie czekam, chodze gdzie musze, tylko wszedzie z telefonem:)
Karolina, Pysia , Akderk, Asiek- Wy czekacie na medal:)ale ja jestem nastepna w kolejce...

milego dnia Kobietki:)

Oj laski, my to z każdym dniem coraz bardziej marudne.
U nas 10 dnia po terminie każą się w szpitalu stawić i próbuja z oksy więc za tydzień w sobotę pewnie próba oksy mnie czeka...
Już bliżej niż dalej...
A moja mama dziś pyta " i co nie rusza cię nic...?" a ja że nie i chyba jeszcze z miesiąc sie pokulam a mama " no na to wygląda..." dłużej jak do końca miesiąca kulac sie nie powinnam no słoń nie jestem raczej...
Ze spaceru nici bo co chwile pada a ja się w kurtkę nie mieszczę a przeziębić się teraz nie mam zamiaru, już lepiej pobiegam schodami góra dół lub czysty dywan odkurzany wczoraj i dziś poodkurzam z półgodziny to przy tym machaniu odkurzaczem i skurcze się pojawia jakieś...

pysia,karolina-a tamta dwujke to jak w terminie urodzilyscie?

A jak tam nasza Kredka -moze ugniatanie ciasta na chleb cos dalo?

Ja tak mysle apropo tych okien,moze poodkurzam i podlogi umyje bo jak nie to normalnie zgnije przed tym kompem

A wczoraj kolezanka do mnie dzwoni i pyta ile mi zostalo ja ze 9 dni,a ona tylko a ja myslalam ze miesiac,ale ta twoja ciaza zleciala-ja mowie "jasne chyba tobie!"

Olcia moje poprzednie ciąże trwały tycio krócej
1. 39 tyg 4 dni
2. 40 tyg 2 dni
3. 41 pewnie skoro każda kolejna 5 dni dłużej od poprzedniej albo i dłużej potrwa...

Coś córcia uparta po mamusi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry