reklama

Wrzesień 2010...

MALAPRALINKA bardzo trzymamy za ciebie kciuki!!

az sie wystraszylam bo ja we wtorek mam usg.....
napisz jak sie czulas czy czulas sie w ciazy? i czy mialas dolegliwosci??
Ja poronilam w 6 tyg.i tez bylo puste jajo(w pazdzierniku)....chyba teraz bym sie zalamala jagby bylo cos nie tak:((
Odliczam dni do usg ale tez panicznie sie boje :-(
Ulzy mi dopiero jak lekarz powie ze z dzidzia wszystko okey!

Ja nadalm mam mdlosci juz nie takie wielkei ale mam....
MILEGO DNIA ZAKOCHANYCH!!!
OD MEZA DOSTALAM ROZYCZKE A CORCIA MISIA DUZEGO Z SERDUSZKIEM A MY MEZOWI ZROBILISMY LAURKE:))

Cly czas sie czulam i nic ac nic nie plamilam, codziennie mnie sie kazdy lekarz pyta czy plamie..
Beta niby rosnie ale w ciagu 2ch dni uroslo tylko tysiac..
Nie wiem sama, podobno lasce obok w sali to spadala zupelnie...
Zbacze chyba jutro,ewentualnie we wtorek, bo jutro znowu mi krew beda pobierali..

Dziekuje Kochane ze jestescie ze mna i za slowa wsparcia

reklama
Dziewczyny jak u was z wagą? Ja nic nie tyje i zaczynam sie troche martwić, bo to juz koniec 9 tyg a ja nic nie przytyłam wrecz przeciwnie schudłam 2kg i waga nie chce drgnąć w góre. Mam mdłosci i wymioty ale zaraz nadrabiam jedzeniem bo jestem ciagle głodna, mysle ze nawet wiecej jem niz przed ciażą:zawstydzona/y:Ogólnie jestem drobniutką osóbką wiec pare kg by sie przydało, wszyscy mówia gdzie ja zmieszcze dzieciatko w brzuchu... ale mam problem, co nie?

Dziewczyny jak u was z wagą? Ja nic nie tyje i zaczynam sie troche martwić, bo to juz koniec 9 tyg a ja nic nie przytyłam wrecz przeciwnie schudłam 2kg i waga nie chce drgnąć w góre. Mam mdłosci i wymioty ale zaraz nadrabiam jedzeniem bo jestem ciagle głodna, mysle ze nawet wiecej jem niz przed ciażą:zawstydzona/y:Ogólnie jestem drobniutką osóbką wiec pare kg by sie przydało, wszyscy mówia gdzie ja zmieszcze dzieciatko w brzuchu... ale mam problem, co nie?

magi w pierwszym 3symestrze waga moze spasc,to normalne, nadrobisz niedlugo. ja tez jestem drobna, a mialam wielgachny brzuch i malenstwo znalazlo sobie miejsce,kosztem mojej przepuchliny:sorry: przytylam 16kg

mam pytanie macie zamiiar skorzystac z pomocy douli, ja tak , bo wczesniej nie bylo takiej mozliwosci, tj nie bylo zadnej douli w polsce a sie naslyszlam o tej cudownej roli bardzo popularnej zza oceanem;-)

tym roku pierwsze duole w polsce wyszly na swiatlo dzienne:tak:
cudowna sprawa,moja kolezanka zostala doula i mam zamiar skorzystac z jej pomocy, masaze, treningi relaksacyje i duzy spokoj jej aury;-)

poszukajcie w swoich miastach:-)

Doula

pralinka- 3maj sie cieplo i czekamy na dobre wiesci

Ostatnia edycja:
Magi78 nie martw sie ja mimo ,iz nie mam mdlosci tez schudlam o 2 kg, za jakis czas nadrobimy z +, ja schudlam z nerwow , bo plamilam i zaden lekarz nie podjal sie wysilku zbadac dlaczego, tylko ciagle wysylali mnie na usg czy zarodek jest zywy, co ja sie naplakalam i naprzezywalam na tych usg to moje
Malamalinka nie znamy sie jeszcze ale trzymam za ciebie kciuki, wierze ze bedzie dobrze, bo musi byc)))

reklama
Doula to pewnie super pomoc duchowa i ogolnie-techniczna jak moge to tak ująć. Ale mysle ze nie robi tego za darmo:-(co? A w moim np przypadku kazdy grosz sie liczy, bo mój niedawno zmienił prace i startuje od nowa z pensja a do tego drogie studia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry