Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
:-)
Ale podobno chłopcy rozwijaja sie inaczej niz dziewczynki i rosna mocniejsi od razu. A coreczka to taka krolewna
Tylko ja czasem nie umiem tego wykorzystac z pozytkiem na sen, tylko czytam, ogladam filmy lub robie albumy foto...albo czekam na meza, bo cos ostatnio dlugo w pracy jest,ale maja nowych kierowcow i musza ich wdrozyc.Czasem mam dosc domowego zywota domowej kury, ale sobie tlumacze, ze tak jest dla dobra dzieci...i nie oczekuje wcale ze to kiedys docenią...musze sobie znalezc sposob na siebie i zycie jak juz je odchowam, zeby nie bylo tak ze moim zyciem sa TYLKO dzieci....ale to temat na osobna dyskusje...
Wtedy mam na glowie i wigilie i dzieci.... a przeciez tesciowa lub moja mama moglyby sie opamietac i zrozumiez ze wlasnie te przygotowanai sa najtrudniejsze, a nie przychodza i wszystko u mnie... dobra, koniec tematu bo mnie nerw bierze...Tyle lat jestesmy razem, 15 bedzie,a 10 lat po slubie, a mama mojego meza ani razu nie zrobila u siebie swiat. (moja mamcia owszem jesli nie wigilie to I -szy lub II-gi dzien swiat.) A i dodam tylko ze maz jest jedynakiem....No i wszystko w temacie
Tyle, ze dla mnie to kawal drogi, ale co tam, dzieci podrosna, pomyslimy :-)