Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tyle że ja jakaś zakręcona byłam na wizycie u pediatry i o połowe rzeczy nie spytałam w tym o zęby...

Kasionka...ja tak z doskoku...ja mojemu podaję już soczki i jedzonko po 4msc....zaczęłam jak miał 3,5msc....i super....nawet kupki wreszcie zaczął robić zółte....fakt,że wypróżnia sie co 2-3dni...ale go nic nie boli....przynajmniej nie widzę...najbardziej lubi soczek z marchewki z jabłuszkiem z Bobofruta...pozdrawiamKasiona a to lekarz kazał ci wprowadzać nowe posiłki od połowy stycznia czy sama chcesz poczekać?? Bo ja już zgodę dostałam na nowości
lekarz kazal mi czekac, bo moi to wczesniaki w 33 tyg sie urodzili..
teraz widze ze twoj kacperek tez jest wczesniakiemi co podajesz mu jakies nowosci?
![]()
. Nie masz co sie złościć na siebie. Najważniejsze że zabezpieczyłaś dziecko i to zrobiłaś bo go kochasz. A skutki uboczne to nawet dorosły ma po syropie na kaszel.aj aj aj !!!! mój dopiero teraz padł , ostatnio spał kolo 12 :-(bo drzemka po 17 to była ściema 15 min i ryk.
Myślę, że to ewidentna reakcja na rota i teraz sobie wyrzucam że po co mi to było , a z drugiej strony wiem co rota potrafi złego zrobić dziecku. I cały dzień z marudnym dzieckiem i powinnam padać na pysk a ja ?? ani zmęczona ani nic. Tylko zła na siebie, że nie potrafiłam dziecka ukoić.
Wrrrrrrr
i jeszcze se kefir wylałam na klawiaturę od lapa<sic!>
Chyba mnie jakaś deprecha dopadła :-( Starsze dzieciaki nie do wytrzymania żrą się jak djabli i są głośni jakby ich z dziesięciu było mała im wtóruje wrzaskiem
Z moim od soboty na ścieżce wojennej(ale on mnie wkurza
) Jak o coś pytam to wszystko nie wiem a po co robić (strojenie choinki na dworze) a nie chce mi się normalnie jak staruszek jakiś
Małą to jeszcze się zajmie (łazi za mną bo twierdzi że mała musi mnie widzieć to wtedy jest cicho no szał normalnie
)a starszymi to wcale tylko do kompania ich chętnie wysyła i do spania bo wtedy jest cisza.Wcale mnie te święta nie cieszą :-( Stłumił we mnie całą radość ze świąt dziś pół nocy przewyłam :-((był w pracy na nocce) No to trochę sobie ulżyłam wygadałam się Życzę miłego dnia