reklama

Wrzesień 2010...

To właśnie tego wieczoru,
gdy wiatr zimnym śniegiem dmucha,
w serca złamane i smutne cicha wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru od bardzo wielu już wieków,
pod dachem tkliwej kolędy Bóg się rodzi w człowieku.

Z całego serca życzę Wam wszystkim...
Radosnych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie bliskich, kochanych i kochających osób.
Świąt pełnych dobra i ciepła, szacunku, miłości i wiary...

Angelika z Natanem, Jordanem i Wiktorią

Ostatnia edycja:
reklama
kuku :-) miłego, świątecznego wieczorku! jak u Was z jedzeniem? bo ja jestem tak najedzona, że padam :-) Niuni brzuszek nie boli a ja sie nie oszczędzam ;-) cmoki i spokojnego, miłego :-)

Hejka :-)
Tosiu, i ja sie zbytnio nie oszczedzam, wlasciwie wszystko jadlam oprocz pierogo i uszek, ale za to Mum zrobila dla mnie pierogi z jablkami i pierogi z soczewica, pychotka, najbardziej objadlam sie karpiem i makowkami, non stop dokladam, zrobilam wielka miche :-)
No i koniec pierwszego dnia Świąt :-)
Spokojnej nocy dla Was! :-D

Oj ja też sie onjadłam!!! Nic sobie nie odmówiłam, tylko popijałam herbatką koperkową ;-). A mojej niuni chyba idą ząbki. I to dwa na raz. Ali i tak jest dzielna. Tylko spac za bardzo nie może. Ale teraz po całodniowym gwarze świątecznym śpi jak aniołek :). Miłej nocki.

I do roboty kolejnych wrześnióweczek. Tym razem 2011 :-D!!!

Witam przy Świątecznej kawce :)

Widze że większośc jeszcze Świętuje. Ja tak jak i Wy dziewczyny nie żałowałam sobie jedynie odpuściłam groch ogólnie nie lubie. A nasza Haneczka jak pięknie po maczku śpi :-) aniołek nasz normalnie. W wigilię też była bardzo grzeczna i dzielnie czekała na kolacje wigilijną więc wedle tradycji powinna być grzeczniutka cały rok i mamusi się to podoba. Dziś nas czekają wycieczki do prababci i do kuzynostwa.

Miłego dnia leniuchowania kochaniutkie

reklama
Witam świątecznie. Ja też się nie oszczędzam, jadłam kapustę z gochem, z grzybami, makówki, uszka, zreszta od początku jadłam prawie wszystko tym razem. Przy Ani starałam a teraz pistanowiłam, że z Kamilem bedzie inaczej i jest OK. Do tej pory unikałam kapusty, jedno czego nie jem to cytrusy.

Miłego dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry