Hej dziewczynki.
Oj nasze forum to już chyba nie wróci do czasów kiedy każda z nas nosiła swojego maluszka pod serduszkiem i miała tyleeeee czasu

Jak sobie przypomne jeden dzień nieobecności i ilość stron do nadrobienia - nie wiem jak my dawałyśmy radę - szczególnie te najaktywniejsze :-)
malgos - ja również słyszałam, że ten lek może powodować gorsze samopoczucie/depresje. Oby takie skutki Cię ominęł! A powiedz, jak Dawidek przestawił się na butlę?
anitas - dzięki!

Cieszę się, że Cię zaskoczyłam!
gaja - to ja Ci pisze jako doświadczona w temacie Nutramigenu, że koszt na receptę to 13.10 za puszkę
Dużo zdrówka dla Maksia - aby szybko ospa minęła. Co powiedział lekarz?
dagna - super jest ta zebra! Ogólnie zabawki Fishera są extra więc mały napewno będzie wniebowzięty!

Ja widziałam dla Adasia takiego skoczka żabkę, też z Fishera, ale zobaczę ile mój klusek będzie ważył jak będzie miał 6 mc... bo to ma ograniczenia kg, a kupować na mc nie mam zamiaru
Beniaminko - bo z tymi mleczkami to tak jest... Nutramigen ponoć nr jeden na liście śmierdziuszkowej, a zaraz za nim Beblion Pepti. Oj kiedy ja miałam takie nabrzmiałe piersi... już nie pamiętam. Tak mi przykro, że mam mało mleczka i nic mi nie pomagało

Nasze karmienia teraz ograniczają się do 2, 3 na dobę :-(
kalcha - ja również dziękuję za ten link z zabawami. Super!
Hausfrau - nie jesteś wyrodna

Ja nieraz sama się wieczorami ewakuuje, choćby na zakupy. Pomimo, że kocham synka nad życie i cieszę się z każdej chwili z nim, ale niech tatuś też wie ile to roboty przy takim maluszku!

Pierwszy raz zostawiłam ich samych jak Adaś miał z 7 dni i powiem Wam, że rewelka - teraz nie mam żadnych obaw, mąż radzi sobie super - nawet z zabawami lepiej jak ja

Mały ma taką radochę przy nim - śmieje się tak cudnie, głośno, a jak mąż na chwilę przerwie zabawę to ten protestuje - mały terrorysta

marbus - u mnie prasowanie to zadanie dla męża. Tylko czasem pranie tydzień czeka, aż ten je wyprasuje...

A jak mówię kiedy to zrobi, to ten tłumaczy, że przecież mam w czym chodzić
Ciekawe czy ja dobrze rozpoznam ząbkowanie... Już mnie to przeraża ;P
Kasiona - przy takich dwóch kreseczkach kochanych mini bus jak najbardziej pożądany!