Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam sie w 100%. Chce żeby moja mała czuła sie kochana i żeby zawsze wiedziała że jestem przy niej. Będe ją mam nadzieje dobrze wychowywać. Chce zaufać własnej intuicji a nie poradnikom.wychowanie dzicka to wychowanie calej rodziny. spojrzmy na ulice.polskie ulice.pelno smutnych, sfrustrowanych ludzi, jak duzo agresji jak malo zyczliwosci i usmiechu. skad to sie bierze.
warte przemyslenia.
dla mnie jezyk niemowlat nie przemawia, to zimne, bardzo angielskie wychowanie.
ja wspieram w 100% Attachment Parenting, bo chce wychowac madrego, niezakompleksione pelnego tolerancji i otwartego na swiat czlowieka i uwazam ,ze droga jest wlasnie AP.
oczywiscie czasmi wymiekam i sie dre na dzicko albo placze ze zmeczenia ... ale za 5 min probuje od nowa.
wychowanie dziecka to wychowanie calej rodziny. spojrzmy na ulice.polskie ulice.pelno smutnych, sfrustrowanych ludzi, jak duzo agresji jak malo zyczliwosci i usmiechu. skad to sie bierze.
warte przemyslenia.

, pozostałe 25 % to same przydatne i ułatwiające życie z małym człowieczkiem ,informacje. Np. jak dzidzia uśmiecha się do nas w pierwszych tygodniach życia,to nie przejaw miłości do mamy czy taty , a po prostu ruchy jelitek:-)
.
.
Nie kazała zmieniać mleka, smarować innymi specyfikami niż do tej pory. Tylko kąpiel w emolium i krem specjalny też z emolium na te zmiany.Mamy czekać, bo jej to ponoć minie. A jeśli nie, to wtedy będziemy się martwić... Być może zastąpimy Bebiko nutramigenem.
Przez gabinet przewinęło sie w miedzyczasie z 20 dzieci!! nie żartuję!!!Leciutko zapłakała, zaskoczona ukłuciem, po czym usnęła:-):-)dziewczyny czy Wasze dzieci tez tak mają ze jak np. trzymacie je na kolanach i one Was nie wdzia a wy cos powiecie to sie "wzdrygaja" tak jakby sie bały???
madziunka czapki boskie, wystawiaj na allegro napewno sie sprzedadza![]()