Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję, że nie będę żałować ,bo troszkę kasy na to poszło ,ale z tego co słyszałam to profesjonaliści i zajęcia w malutkich grupach,bo ok 6 osobowych. Któraś z Was pamiętam wspominała kiedyś, że chodzi z maluchem na basen
tylko kurcze nie pamietam już tego ,bo dość dawno to było. Może mógłby ktoś podzielic się wrażeniami 
a po drugie jak mała ładnie śpi w nocy to ściągam tak ok 1-2 ,bo niebawem powrot na uczelnie i zaczynam gromadzic zapasy, bo do 6 miesiaca chcialabym by nie wiedziala co to mm. Może się uda ..
Hejka!
Dzisiaj jestem mega padnięta i zrobiłam sobie własnie podwójne Senseo... mam nadzieję, że "doda mi skrzydeł"
madziunka9021 brawo! Oby tak dalej z usypianiem!
Nie chcę tutaj nikomu psuć interesu ale w dla zainteresowanych: mam książkę "Język niemowląt" w formie pliku.
madziar1988 witaj!!!
gaja23 ja od miesiąca już w ogóle nie odciągam mleka. Kosztowało mnie to za dużo stresu. W czasie kiedy męczyłam się z laktatorem nie mogłam ani bawić się z Maxem ani go uspokoić i tak mijało mi 20 minut. W końcu stwierdziłam, że rezygnuję chociaż nie obyło się bez wyrzutów sumienia. Ale ja miałam ogólnie mało mleka i żadnych zastojów.
Pozdrawiam!