reklama

Wrzesień 2010...

Asiek1000, no moja mala tak jakby sie przestraszy czasem
(wzdrygniecie wlasnie) ale bardzo sporadycznie a dlaczego ?? wydalo ci sie to dziwne?? moja Lena czasem to nawet potrafi przestraszyc sie byle stukniecia:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
tak sie zastanawiam bo Julcia tak nie robiła a Lena tak robi tylko kiedy mam ja na nogach i mówie jakby z tyłu niej.....

ale mam lenia kurcze musze ruszyc tyłek bo jeszcze nic nie zrobiłam :/

oj ja tez jeszcze mam dzis full prania a tylko zupke udalo mi sie postawic a Lenie na kocyku juz nudno bo marudzic zaczyna a mama przed kompem ;-)wpadne pozniej narazie

Witajcie :-)
Dziś w dobrym nastroju, bo noc można zaliczyć do udanych. Karmienie po kąpieli o 19, 21, 23 na śpiocha i później tylko o 2:30 podanie smoka i karmienie 4:30, smok o 6 i karmienie o 8:30. W porównaniu do tego co się dzieje od świąt rewelacja.
Widzę,że teraz temat ząbków na tapecie ;-) u nas póki co nic nie widać, malutka w miarę grzeczna także pewnie jeszcze trochę poczekamy, ale przynajmniej wiem w co się wyposażyc :-D
Zapisałam się z Ninką na pływanie dla niemowlaków :tak: mam nadzieję, że nie będę żałować ,bo troszkę kasy na to poszło ,ale z tego co słyszałam to profesjonaliści i zajęcia w malutkich grupach,bo ok 6 osobowych. Któraś z Was pamiętam wspominała kiedyś, że chodzi z maluchem na basen :tak: tylko kurcze nie pamietam już tego ,bo dość dawno to było. Może mógłby ktoś podzielic się wrażeniami :happy:
Przyłączam się do grona mam nie cierpiących ściągania, ja co prawda karmie Nine piersią, ale bywają dni ,gdy ta ma ochotę na butle no i trzeba ściągać, czasochłonne, męczące, podsumowujac niefajne :-D a po drugie jak mała ładnie śpi w nocy to ściągam tak ok 1-2 ,bo niebawem powrot na uczelnie i zaczynam gromadzic zapasy, bo do 6 miesiaca chcialabym by nie wiedziala co to mm. Może się uda ..

Byłam w aptece zakupiłam ten żel Mała na dworze zasnęła a jak wracałyśmy i zbliżałyśmy się do domu to pobudka mała wielkie oczy i koniec spania a myślałam że pośpi a ja sobie sprzątnę Idę wypróbować żel bo mała maruda już krzyczy posmaruję jej dziąsełka i zobaczymy jak to działa

a ja po spacerku,maly tez na dworze ladnie spi ale jak tylko do domu wejde albo do sklepu to occzy jak piec zloty,zaraz zabieram sie za obaidek,maly tez ise slini i pchja rece dpo buzio ale zabkow jesczce nie widac.
zycze milego dnia!!!

Hejka!

Dzisiaj jestem mega padnięta i zrobiłam sobie własnie podwójne Senseo... mam nadzieję, że "doda mi skrzydeł" :-D

madziunka9021 brawo! Oby tak dalej z usypianiem!

Nie chcę tutaj nikomu psuć interesu ale w dla zainteresowanych: mam książkę "Język niemowląt" w formie pliku.

madziar1988 witaj!!!

gaja23 ja od miesiąca już w ogóle nie odciągam mleka. Kosztowało mnie to za dużo stresu. W czasie kiedy męczyłam się z laktatorem nie mogłam ani bawić się z Maxem ani go uspokoić i tak mijało mi 20 minut. W końcu stwierdziłam, że rezygnuję chociaż nie obyło się bez wyrzutów sumienia. Ale ja miałam ogólnie mało mleka i żadnych zastojów.

Pozdrawiam!

dla mnie jezyk niemowlat nie przemawia, to zimne, bardzo angielskie wychowanie.
ja wspieram w 100% Attachment Parenting, bo chce wychowac madrego, niezakompleksione pelnego tolerancji i otwartego na swiat czlowieka i uwazam ,ze droga jest wlasnie AP.
oczywiscie czasmi wymiekam i sie dre na dzicko albo placze ze zmeczenia ... ale za 5 min probuje od nowa.
wychowanie dziecka to wychowanie calej rodziny. spojrzmy na ulice.polskie ulice.pelno smutnych, sfrustrowanych ludzi, jak duzo agresji jak malo zyczliwosci i usmiechu. skad to sie bierze.
warte przemyslenia.

milego dnia mamusie

Dzikie Dzieci - Strona dla rodziców!

Dzikie Dzieci - Strona dla rodziców!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

Dzisiaj jestem mega padnięta i zrobiłam sobie własnie podwójne Senseo... mam nadzieję, że "doda mi skrzydeł" :-D

madziunka9021 brawo! Oby tak dalej z usypianiem!

Nie chcę tutaj nikomu psuć interesu ale w dla zainteresowanych: mam książkę "Język niemowląt" w formie pliku.

madziar1988 witaj!!!

gaja23 ja od miesiąca już w ogóle nie odciągam mleka. Kosztowało mnie to za dużo stresu. W czasie kiedy męczyłam się z laktatorem nie mogłam ani bawić się z Maxem ani go uspokoić i tak mijało mi 20 minut. W końcu stwierdziłam, że rezygnuję chociaż nie obyło się bez wyrzutów sumienia. Ale ja miałam ogólnie mało mleka i żadnych zastojów.

Pozdrawiam!

to ja poproszę jak można tą książkę na maila :D madziunka90210@wp.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry