Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam nowa mamusieWitam Was młode mamusieJestem tutaj poraz pierwszy
Urodziłam Dawidka 13 września3880 i 57 cm
Niestety malutki poddusił się pępowiną i dostał tylko 1 punkt Apgar
Ciąża przebiegała rewelacyjnie i malutki był zdrowiutki, tylko ta cholerna pępowina
Urodziłam w poniedziałek a w środe już nas wypuścili do domku. Mały był zdrów jak ryba
Miesiąc temu stwierdzili "wzmożone napięcie mięśniowe". Ale podobno się to cofa i jak mówi lekarz jest już coraz lepiej. Ogólnie mały rozwija się bardzo dobrze, ale martwie się czy to niedotlenienie nie będzie miało jakiś skutków w późniejszym życiu mojego maluszka. Spotkała sie któaś z was może z taką sytuacją?
No i niestety nie udało się wrócić do cyca :-( już nawet w nocy mm pije W końcu dałam za wygraną i niunia już od dwóch dni jest tylko na bebiku i w nocy budzi się tylko raz na mleczko Laktacja już zanika tylko wieczorem muszę troszkę ściągnąć i jest tego coraz mniej i pewnie za kilka dni już ustanie całkiem Tak więc jestem kolejną butlową mamą
) Lecę bo chyba już kupka zrobiona trzeba się nią zająć;-)
co prawda kupka mała ale obsiusiała się aż po pachy i trza było całą przebrać :-)