Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś posmarowałam malutkiej dziąsełka po raz pierwszy i minimalnie pokryłam nim smoczek, jak podpowiedziała któraś z dziewczyn;-).Podobnie jak Twój Adaś spokojnie usnęła.A tak tylko walczyła z z paluszkami:-).
zasypia w nim bez szemrania, zaraz po kąpieli, już od pierwszych dni w domu.A w dzień albo kolana mamy albo leżaczek

, na szczescie dzieciom zazwyczaj nic sie nie dzieje.

a jak ja polozylam spac przed 15 to spala tak ze o 18 M musial ja budzic na karmienie.Czy Wasze dzieciaczki też mają czerwone paluszki i jakby wysuszoną skórkę na nich od ciągłego trzymania ich w buźce?Podobnie kosteczki na wierzchu dłoni. Kurcze ,ząbków ani widu a łapki takie "poranione":-(
Poza tym zauważyłam u Lenki, na wysokości kości policzkowych( z obu stron) takie suche, szorstkie, różowe plamki ,jedna na brzuszku i na obu nadgarstkach. Jutro ,przy okazji szczepieni,a zapytam o to pediatrę, ale mam nadzieję ,że to nie AZS.Podejrzewam skazę białkową, ale możliwe ,że ujawniła się dopiero teraz??
Kosmetyków i chemii niemowlęcej nie zmieniałam...Nic, jutro się okaże.