Ritka
Fanka BB :)
Witam!
Czyżbym dziś była pierwsza?:-)
U nas za oknem ziiiiiiimmmmmaaaaa
Śnieg sypie na całego!
Malgos83,KasikN82 - dziękuję wam bardzo!
Podziwiam was za wytrwałość w spotykaniu się! My z mężem przed ślubem znaliśmy się 9 mies. Po 3 mies. znajomości poprosił mnie o rękę!:-) Jesteśmy dobrym małżeństwem, pomimo tego, że każdy z nas ma swój charakterek. I wydaje mi się czasami, że jakby nie węzeł małżeński, to dawno byśmy się rozbiegli po swoich kątach.
Witaj Kerna! Daj znać co u was!
Czyżbym dziś była pierwsza?:-)
U nas za oknem ziiiiiiimmmmmaaaaa
Śnieg sypie na całego!Malgos83,KasikN82 - dziękuję wam bardzo!
Podziwiam was za wytrwałość w spotykaniu się! My z mężem przed ślubem znaliśmy się 9 mies. Po 3 mies. znajomości poprosił mnie o rękę!:-) Jesteśmy dobrym małżeństwem, pomimo tego, że każdy z nas ma swój charakterek. I wydaje mi się czasami, że jakby nie węzeł małżeński, to dawno byśmy się rozbiegli po swoich kątach.

Dziewczyny witam się spowrotem:-) jestem zrąbana więc to wszytko co napiszę narazie...idę spać
Witaj Kerna! Daj znać co u was!

ale znowu rada mojej położnej, która pracuje w gabinecie fizjoterapeutycznym: kiedy dziecko ciężarem przekipnie się na brzuch lub na plecy to nie jest przekręcanie! dziecko musi to robić świadomie a nie krzywo leżeć i po prostu pójśc za głową - to znaczy myślę, że rozumiecie o co mi chodzi)
i dzięki Bogu stało się to na prostej drodze i nic się Szymkowi nie stało. Wózek już zareklamowany i po mega awanturze dostaliśmy ramę zastępczą. Moja babcia wczoraj cały dzoień przeżywała, że ona miała jeden wózek i 5 dzieci wychowała a tu nowy i się rozwalił. Ach szkoda gadac, co za czasy.....